Paletka očních stínů Eveline cosmetics Charming Mocha

Paletka očních stínů Eveline Charming Mocha si získala srdce nejedné vizážistky. Paletka je vybavena velkým zrcátkem a oboustranným štětečkem, který má na jedné straně blending štěteček a na druhé straně plochý štěteček, takže je perfektní pro nanášení stínů na oční víčko. Najdete ji zde: Eveline cosmetics Charming Mocha paletka očních stínů.

Paletka očních stínů Eveline cosmetics Charming Mocha - kávová paleta očních stínů
charming mocha2

Okouzlující Mocha stíny jsou uzavřeny v elegantní kovové kazetě s velkým zrcátkem a štětečkem na nanášení stínů
.

Paletka obsahuje 12 barev, jejichž názvy odkazují na různé druhy kávy a jsou tak v souladu s názvem celé palety. Uvnitř najdeme odstíny v extrémně teplých tónech. Barvy paletky jsou primárně hnědé varianty. Nechybí ani káva s mlékem, vanilka, růžové zlato, cihlový odstín, nude růžová. Oční stíny jsou vysoce pigmentované, mají matný a třpytivý finiš, který make-up prozáří. Receptura je příjemně krémová se saténovým povrchem. Stíny se štětečkem snadno drží, neodlupují se a snadno se přenášejí na oční víčko.

S paletkou očních stínů Eveline Charming Mocha vytvoříte fantastické líčení, které bude slušet různým typům žen. Harmonicky sladěné odstíny zdůrazňují modrou a zelenou duhovku a s hnědýma očima prohlubují jejich barvu. Pokud máte rádi kouřové líčení očí, zamilujete si tuto paletku, se kterou vytvoříte jemné a kouřové líčení očí s dokonale namíchanými barevnými lemy.

Okouzlující paleta očních stínů Eveline cosmetics Charming Mochamake-up – vytvořte si dokonalý make-up s produkty od EVELIO.cz
charming mocha3

Paletka Charming Mocha je esencí kávy uzavřená do pohodlné kazety se zajímavým designem, jejíž víčko prezentuje všechny stíny, které jsou uvnitř balení.

Máme pro vás skvělý tip na krásné líčení, které vidíte na obrázku.
charming mocha

1. Nejprve začnete líčení nejsvětlejším odstínem Flat White, který nanesete na celé víčko nadýchanou částí štětce připevněnou k paletce Eveline Charming Mocha. Světlý odstín béžové nemá žádné lesklé částečky, ale krásný saténový finish, který oční víčko přirozeným způsobem rozzáří.

2. Dalším krokem v líčení je nanesení odstínu Cappuccino nad záhyb. Stíny se snadno mísí a dobře se roztírají bez vytváření skvrn. Pro tónování make-upu vyberte barvu Irish Coffee. Sestavení barvy nebyl problém, stíny nenápadně splývají v jeden celek a snadno se slévají.

3. Všechny stíny se dokonale promíchaly a vytvořily výjimečně kouřový efekt. Díky kvalitním očním stínům jde líčení rychle a snadno.

4. Po nanesení matných stínů přejdete na aplikaci třpytivých stínů a od vnitřního koutku začnete nanášet odstín Arabica a do vnějšího koutku zvolíte Iced Coffee matné růžové zlato.

Abychom to shrnuli, paletka očních stínů Eveline cosmetics Charming Mocha vás jistě okouzlí. Barevná kombinace je velmi dobře promyšlená a barvy svádějí svou hřejivou energií kávy. Konzistence je krémová, stíny se mezi sebou krásně spojují, nevytvářejí fleky a snadno se roztírají. Stíny jsou velmi dobře pigmentovány. Paletka Eveline cosmetics je stejně dobrá jako paletky očních stínů Anastasia Beverly Hills, je taktéž totožná s Urban Decay.

Zveme vás k prohlédnutí úžasné paletky Charming Mocha - věříme, že budete spokojeni stejně jako my ????