Egyptský zázrak od Eveline Cosmetics

Eveline Cosmetics Egyptian Miracle je přírodní řada kosmetiky pro obličej a tělo, navržená tak, aby fungovala multifunkčně, tj. obličej, tělo a vlasy. Opravdu jste ještě nevyzkoušeli egyptský zázrak? Teď ho chtít vyzkoušet jistě budete!
eveline-egyptian-miracle

Egyptský zázrak - Záchranný krém Eveline

Krém je v plastové dóze o objemu 40 ml, konzistence není krémová a řekla bych, že je to textura masti, která je velmi mastná. Vůně je pro mě velmi bylinná. Cítím vůní medu, propolisu.eveline-egyptian miracle záchranný krém

Kompozice obsahuje olivový olej, mateří kašičku, med, včelí vosk, včelí pyl, propolis, slunečnicový olej. Specifické složení se ve skutečnosti promítá do účinku produktu, pokud jde o mazání pokožky, v případě suchých rukou a suchých částí na těle funguje perfektně - pokožka je chráněna a zároveň promaštěná, takže suchost okamžitě zmizí a kůže je změkčená.

Pokud jde o vlasy - lze krém použít k vyhlazení vyčnívajících chloupků, ale je to velmi mastný krém, takže s množstvím opatrně. Může být použit jako noční maska ​​na vlasy a lidé, kteří mají problémy se suchými vlasy, budou po umytí spokojeni. Po umytí jsou vlasy velmi lesklé a zdravé. Největší efekt vidíte na blond vlasech.

Vzhledem k mastnému obsahu krém / mast dobře poslouží i v zimě proti omrznutí pleti :).

Tento krém se převážně používá na noc, je také vhodný pr alergiky a pro velmi citlivou pokožku. A co aknózní pleť? Navzdory skutečnosti, že složky mají sice antibakteriální účinek, ale konzistence krému je velmi mastná a pleť, která trpí akné se příliš s mastnými krémy nekamarádí. Takže spíše nedoporučuji. Naopak pleť zralá, dehydratovaná a suchá je ideálním adeptem pro Záchranný krém Egyptian Miracle Eveline cosmetics.

Egyptský zázrak - Intenzivně zpevňující olej na prsa a tělo Eveline cosmetics

Olej je ve spreji, forma produktu je olej, který se částečně vstřebává, ale také zanechává na pokožce ochranný, mastný film, který se ale také po chvíli vstřebá. Vůni také popisuji jako bylinkovou, není vtíravá a dlouho nevydrží (což je plus, protože na vůni máme přece parfémy :) ).eveline-naturalny-olej

Kompozice obsahuje mandlový olej, mateří kašička, med, marula olej, propolis, vitamín E, olivový olej. Složení je obohaceno o mandlový olej a je základem egyptského oleje Eveline cosmetics. Mandlový olej je neuvěřitelně dobrý na promaštění pokožky, takže můžete tento produkt bezpečně nazvat „záchranným olejem“, protože je to forma „náplasti“.

Po pravidelném používání zaznamenáte na pokožce výrazné zlepšení hydratace a je to patrné i na chloupcích - jsou měkčí a méně hrubé. Olej si poradí s vysušenou pokožkou, dále také po holení, kdy je pokožka podrážděná. Olej ji velmi rychle zklidní a zhojí.

Pravidelným mazáním dekotu si všimnete již po týdnu, že je jemná pokožka hydratovaná, vláčná a krásně projasněná. Zaznamenáté také, že prsa jsou taktéž pevnější.

Olej Egyptian Miracle Eveline cosmetics má všestranné využití a také doporučím na strie a celulitidu. Osobně mě ani jedno netrápí, ale díky zkušenostem a odezvám vím, že olej pomáhá maminkám po porodu (můžete používat i při kojení, složení je čistě přírodní). Strie se krásně zatáhnou.

Produkty Eveline cosmetics Egyptian Miracle jsou jedním slovem ZÁZRAČNÉ!