Výživné sérum na řasy se zaručeným účinkem

Mít krásné řasy s Eveline cosmetics není žádný problém!

Myslím, že na světě neexistuje člověk, který by byl se svým vzhledem úplně spokojený. Vždy existuje něco, co bychom na sobě chtěli změnit :). Ať už jde o vlasy, tělo nebo něco na obličeji. Přestože můj bratr má krásné řasy, já jsem takové štěstí neměla. Moje řasy jsou spíše kratší a řidší. A proto jsem se již před půl rokem rozhodla začít používat výživné sérum na řasy LASH BOOSTER od Eveline cosmetics. A přináším vám svou vlastní recenzi! Sérum na řasy od značky Eveline cosmetics, už máme na trhu pěknou řadu let.

lash-booster1

Výživové sérum na řasy je bílé barvy a krémové konzistence. Kartáček a štětinky jsou umělé, což každému velmi vyhovuje, protože tento typ kartáčku má poslední doubou skoro každá řasenka. Po nanesení séra jsou řasy bílé, ale po pár minutách se vše do nich vstřebá a můžete nanášet řasenku. Řasy se sérem a řasenkou jsou opravdu krásné a dlouhé.

Sérum je obohaceno o arganový olej, který v kombinaci s kyselinou hyaluronovou proniká hluboko do kořene řas a stimuluje růst a hustotu, zatímco D-panthenol je zodpovědný za posílení řas. Pojďme nyní k otázce, která všechny zajímá, je tento produkt skutečně dobrý? Odpověď je ANO. Pokud se rozhodnete použít pod řasenku, určitě uvidíte rozdíl v objemu řas, většina řasenek totiž není dobrá v dodání objemu. Pokud jde o délku, toto sérum vás také nezklame a rozdíl uvidíte okamžitě. Co se týká zesílení řas, tak zde se zastavím. Nejvíc se mi líbí, že mi toto sérum skutečně řasy posiluje. Někdy se mi stávalo, že mi občas při odlíčení vypadla řasa, ale když jsem začala používat toto sérum, nezaznamenala jsem skoro žádnou ztracenou řasu. Rozdíl byl patrný asi měsíc používání. Tento produkt mě mile překvapil a doporučuji všem. Jestli si přejte mít krásné, zdravé vlastní řasy, doporučuji všema deseti. Sérum se tak stalo součástí mé noční i denní rutiny.

lash-booster2