Nová vlasová kosmetika BIO ORGANIC Eveline cosmetics

Krásné vlasy s Eveline cosmetics

Tak už jsme se konečně dočkali. Kosmetická značka Eveline zařadila do své řady i přípravky o péči o vlasy. A my jsme je museli hned otestovat. Jelikož patřím mezi ženy, které své vlasy barví a melírují, má volba byla jasná. Vlasový šampon a kondicionér BIO ORGANIC s granátový jablkem je určen právě pro vlasy barvené a melírované. Musím vám na rovinu říct, že jakmile jsem uviděla v produkty naživo, okamžitě mě zaujaly. Líbí se mi velikost XL, která je dostatečně velká i pro dlouhovlásky. Obsah je totiž 400 ml. Dále vůně. Tak nádhernou vůní už jsem dlouho necítili. Je velice jemná a pokud vám ji můžu alespoň trochu přiblížit, tak je to přesně ta vůně, jako když vám umyjou vlasy v kadeřnictví :). Tuhle vůni totiž miluji a vždycky jsem chtěla, aby mi tak vlasy voněly napořád.

Šampon na vlasy

Jak už jsem psala v úvodu, velké balení (400 ml) je skutečně perfektní a dostatečně velké i pro dlouhovlásky. Já mám vlasy polodlouhé, takže mi stačí skutečně menší množství. Po nanesení šamponu jsem mile překvapená, že šampon tak hojně pění a i přesto, že mám mytí vlasů spojené s tak trochu automatickou činností, přistihuji se, že tentokrát si mytí vlasů užívám. Dělá to tedy hlavně ta vůně. Do té jsem se zamilovala na první přičichnutí :). Během mytí také ale cítím, že nejsou vlasy nepříjemně gumové a nedrhnou. Po spláchnutí šampon je skutečně vidět, že jsou vlasy krásně čisté a hlavně nezacuchané! Na tohle totiž mé melírované vlasy velmi trpí.

Kondicionér na vlasy

Nevím, jak to máte vy, ale nejsem pravidelným spotřebitelem kondicionéru. Takže někdy si vlasy zkrátka myji jen šampon a hotovo. Ale chtěla jsem vyzkoušet oba vlasové přípravky a tak tentokrát kondicionér mám. Kondicionér má krémovou konzistenci, tak jak to u většiny kondicionérů bývá. Je skutečně velmi hutný a cítím, jak mi každý vlas obalí. Vlasový kondicionér ponechám pár minut působit a poté smyji. Už při smývání pociťuji, jak jsou vlasy hebké, lehké a hlavně nádherně voní.

 

Vlasy jemně vysuším ručníkem a poté dosuším jak jsem zvyklá fénem. Při rozčesávání jsou vlasy skutečně hebké a velmi dobře jdou rozčesat, velice dobře se s vlasy pracuje. Výsledkem jsou pak skutečně lesklé a hedvábné vlasy. Opravdu jsou z této dvojice šampon a kondicionér BIO ORGANIC od Eveline cosmetics velmi nadšená a ještě mám další poznatek a to ten, že vlasy neelektrizují. Se statickou elektřinou mám velké problémy a kupodivu po použítí přípravků BIO ORGANIC nic.

Mám-li vám shrnout do pár slov zkušenost s vlasovými přípravky pro barvené vlasy BIO ORGANIC Eveline cosmetics, tak jedním slovem napíšu: NADŠENÍ. Opravdu jsem nadšená jak z kvality mých vlasů po použití, tak z vůně, do které jsem se zamilovala, složení, které přípravky obsahují jako například: extrakt z granátového jablka, který hluboce vyživuje a obnovuje lesk poškozených vlasů, extrakt z bobulí goji, která dělá vlasy hladké a obnovuje vitalitu a chrání je před lámáním a nebo také Amino BOOSTER, získávaný ze semen rohovníku, který vlasy obnovuje. Vlasové přípravky určitě doporučuji všem ženám, které chtějí mít krásné, leské a voňavé vlasy.šampon+kondicionér