Slim Extreme - hit Eveline cosmetics

Absolutní číslo 1 mezi přípravky na celulitidu a zpevňujícími přípravky jsou produkty z řady Slim Extreme od Eveline cosmetics. Produtky jsou čím dál více oblíbené a oceňované zákaznicemi jako séra, která skutečně fungují. Přípravky jsou určeny nejen pro dynamické a aktivní ženy, ale také pro všechny ženy, které o sebě rády pečují!

slim-extreme-SCALPEL

Slim Extreme Eveline Cosmetics je odpovědí na všechny potřeby moderní ženy, které se vědomě starají o zdravý životní styl a své tělo. Nejdůležitější je pro ně kvalita a výsledek. To vše nabízí nejprodávanější řada Slim Extreme. Vysoký obsah superkoncentrovaných účinných látek reagujících na specifické potřeby, přítomnost posilovačů hubnutí a konturování těla, jakož i nejnovější technologie používané při výrobě kosmetiky. Slim Extreme je extrémní a efektivní zaměření na potřeby ženského těla!

Koncentrovaný termo-aktivátor pro spalování tuků Slim Extreme

superkoncentrovaný-termo-aktivátor-pro-spalování-tuku

Aktivně snižuje přebytečný tuk díky obsahu posilovačů a koncentrovaných účinných látek. Pomocí nejnovějších technologií světové kosmetologie stimuluje mechanismy spalování podkožního tuku. Aktivuje metabolické a detoxikační procesy v těle a zvyšuje přísun krve a pružnost pokožky díky přítomnosti extraktu z tabaska, zázvoru a guarany.

Obsah 250 ml 

Zlaté zpevňující sérum pro modelování postavy Slim Extreme

Zlaté-zpevňující-modelující-sérum-slim-extreme

Zvyšuje pružnost a napíná pokožky. Má zeštíhlující a modelující účinky. Filtrát hlemýždího slizu obsažený v produktu hluboce hydratuje, zpevňuje a vyhlazuje pokožku a urychluje regenerační procesy. Dodává pokožce zdravou barvu a vitalitu. Díky turmalinu přítomnému v kompozici podporuje sérum produkci přírodního kolagenu a obsah bio-mléka tygřího ořechu utěsňuje mezibuněčné vazby, což jasně zvyšuje hydrataci pokožky.

Obsah 250 ml

Intenzivní duo-sérum zvětšující a nadzvedávající poprsí slim Extreme

duo-serum

Díky použití inovativních technologií, včetně syntetického peptidu Bee-Tox inspirovaného včelím jedem, sérum účinně zvedá, vyhlazuje a zpevňuje jemnou pokožku poprsí. Acacia kolagen posiluje strukturu pokožky a Anti-Gravity Complex posiluje strukturu elastických vláken. Sérum účinně formuje poprsí, aktivuje obnovu kožních buněk, zvyšuje jejich napětí a pružnost. 

Obsah 200 ml

Eveline Cosmetics je největším polským výrobcem a vývozcem kosmetiky pro péči o pleť tělo a make-up. Již více než 30 let dodává své výrobky na domácí i zahraniční trh. V současné době výrobky společnosti můžeme najít ve více jak 70 zemí po celém světě. Společnost se zaměřuje na inovace, vysokou kvalitu a atraktivní design výrobků. Eveline Cosmetics netestuje své produkty na zvířatech, o čemž svědčí certifikát „cruelty free“ udělovaný mezinárodní organizací PETA.