Pozor na sluníčko! Opalovací krémy které vás ochrání ...

Léto se blíží! Je čas přivítat slunce a doplnit nedostatek vitamínu D. Lehké opálení udělá naše tělo štíhlejší a pleť mladší, hladší a zdravější. Nadměrná láska k opalování však může být nebezpečná pro vaše zdraví a také způsobí vaší pokožce předčasné stárnutí. UVA, UVB paprsky poškozují strukturu kůže, způsobují zabarvení a urychlují tvorbu vrásek.

9. OPALOVACÍ KRÉMY - nejprodávanější

 

Ochrana před sluncem

TVÁŘ

Základem letní péče je opalovací krém na obličej s vysokým ochranným faktorem. Výrobky nejen že chrání pleť před spálením, ale obsahují složky, které účinně působí proti vzniku nechtěných vrásek.

  • Kosmetická značka Eveline cosmetics nabízí lehký, okamžitě absorbující opalovací krém na obličej, který umožňuje získat jednotný odstín opálení, neobsahuje barviva ani látky, které by mohly dráždit citlivou pokožku a má vysoký ochranný faktor SPF 30.
  • Ziaja Sun krém proti vráskám SPF 30 nejen že ochrání váš obličej před slunečními paprsky, ale také posiluje kolagenová vlákna a tím zpomaluje proces stárnutí pleti. Velmi malé a praktické balení můžete mít stále ve své kabelce.

TĚLO

Důležité je chránit svou pokožku se před sluníčkem správným způsobem. A to znamená správná volba ochranného faktoru opalovacího krému.

  • Vybrali jsme pro vás zlatý střed od Ziaja opalovací krém s ochranným faktorem SPF 30 a SPF 50. Opalovací krémy jsou ve spreji a většinou patří mezi favority díky svému pohodlnému používání i praktičnosti balení. Tyto opalovací krémy se jednoduše roztírají a nezanechávají na pokožce bílý film. Kůže je po nanesení svěží a pružná. Jistě vás potěší i velmi jemná a příjemná vůně, na kterou si po létě určitě ráda vzpomenete.

VLASY

Zabalte své vlasy do ochranného závoje a věřte, že budete po létě mile překvapená kvalitou vašich vlasů.

  • Výborný pomocník je bezoplachový suchý krystalický olej Ziaja, který díky makadamiovému oleji, bambuckému máslu a oleje z para oříšků vaše vlasy nejen provoní, ale celkově bude vlasům dodávat hydrataci po celou dobu pobytu na sluníčku. Stačí nanést malé množství oleje do dlaní a jemně vmasírovujte do konečků vlasů. Tento olej můžete také použít na pleť i tělo.

9. OPALOVACÍ KRÉMY - obecnéTIPY po opalování

  • použijte přípravek po opalování
  • používejte olej na rty či pomádu na rty s ochranným faktorem
  • v době mezi 11 - 14 hodinou příliš nebuďte na přímém slunci
  • určitě si opalování pěkné rozložte a opalujte svou pokoku postupně
  • při spálení vyzkoušejte obklad z uvařeného, vychlazeného černého, bílý jogut nebo kefírové mléko