Pleťové krémy s ohromujícími účinky za bezkonkurenční cenu

Eveline cosmetics je tu s námi už více než 30 let. Za tu dobu se neustále pleťové krémy inovují a přizpůsobují ženám a trendům v kosmetice. Od prvního krému Eveline Lifting 4D První pleťový krém Eveline cosmetics, který byl liftingující a pouze pro zralou pleť se změnilo mnoho, ale jedno ne! Cena kosmetiky zůstává stále dostupná pro všechny ženy a tím se stává stále oblíbenější a oblíbenější!

 

Eveline cosmetics Royal Caviar je průlomová technologie regenerace buněk, inspirovaná výzkumem mechanismu opravy poškození DNA na kůži (Nobelova cena v chemii v roce 2015). Složky obsaženy v krému stimulují pokožku k produkci thioredoxinu, proteinu, který se podílí na ochraně buňky před oxidačním stresem a škodlivými účinky UV záření, což prodlužuje životnost buňky. V důsledku toho jsou posilovány vnitřní obranné a opravné mechanismy a reaktivována intenzivní regenerace na buněčné úrovni. Tyto luxusní krémy s kaviárem intenzivně redukují vrásky, viditelně omlazují pleť, hluboce regenerují a obnovují buňky.

royal-caviar-eveline-cosmetics

eveline-cosmetics-hyaluron-clinicEveline cosmetics Hyaluron Clinic využívá synergického účinku pro-vitaminu B5 a pěti forem kyseliny hyaluronové, což zajišťuje efekt celkového omlazení a výrazné snížení vrásek. Zesíťovaná kyselina hyaluronová se používá v profesionálních estetických salónech pro komplexní plnění vrásek. Koncentrovaná formulace, která využívá efektivnosti vybraných složek - Pro-vitamín B5 a pět forem kyseliny hyaluronové, včetně zesítované HA, má blahodárné účinky proti stárnutí: zvyšuje hydrataci pokožky, aktivně zabraňuje vráskám a chrání pokožku před smogem a znečištěním.

 

 

Eveline cosmetics Royal Snail Hlemýždí filtrát je luxusní, vysoce ceněná složka v péči o pleť, jejíž pozoruhodné vlastnosti poskytují viditelné zlepšení vzhledu a stavu pokožky. Exkluzivní řada ROYAL SNAIL poskytuje účinnou omlazující terapii. Velkolepé účinky jsou dosaženy díky kombinaci regeneračního potenciálu hlemýždího filtrátu a poslední generace PEP-7REPAIR ™ haptapeptidu, který působí jako koncentrovaná opravná ampule. Biomimetický PEP-7REPAIR ™ peptid, díky své podobnosti s přirozenými růstovými faktory, vykazuje velmi silnou biologickou aktivitu a poskytuje vynikající výsledky zlepšování stavu kůže během 7 dnů. PEP-7REPAIR ™ stimuluje fyziologické procesy regenerace pokožky a zajišťuje intenzivní zvýšení její pevnosti a pružnosti, výsledkem je celkové omlazení pleti během pár dnů! Vzácný filtrovaný hlemýžďový sliz, který se používá v ošetření nejnovější generace dermo, působí na pokožku jako intenzivně regenerující obklad. Za svou velkolepou účinnost vděčí neobvyklému bohatství účinných látek, jako jsou: alantoin, kyselina glykolová, kolagen, elastin a mukopolysacharidy. Urychluje syntézu kolagenu a elastinu, díky čemuž je pokožka nejen dokonale regenerovaná, ale i dokonale napnutá a elastická. 

eveline-cosmeticsroyal-snail

Eveline cosmetics Exclusive Snake Inovativní série Exclusive Snake je inspirována nejprestižnějšími světovými léčbami estetického medicíny, která neinvazivně působí proti projevům stárnutí kůže. Využívá synergické kombinace technologicky nejmodernějších účinných látek: nejnovější generace peptidu Syn-Ake , až 5 bio-růstových faktorů, diamantový prach a poptid GRAVITY UP. Unikátní receptura inspirovaná léčbou estetické medicíny působí jako šoková léčba, která pleť komplexně omlazuje: vyplňuje vrásky a zlepšuje napětí, intenzivně hydratuje a zvedá ochablou pokožku, snižuje známky únavy. Zjistěte i vy pozitivní účinky hadího jedu v pleťové kosmetice Eveline cosmetics Exclusive Snake.

eveline-cosmetics-exclusive-snake