Otestujte damské francouzské vůně ECLIPSE

ECLIPSE

Kolekce dámských francouzských parfému je tu! Evaflorparis je na francouzském trhu od roku 1983 a proto se není čemu divit, že se ve světě vůní řadí mezi nejprestižnější výrobce parfémů. Značka Evaflorparis uvedla na trh 3 nové zářivé dámské parfémy, které vám svou vůní vyrazí dech. Nenechte si ujít možnost na vlastní kůži tak otestovat 3 testery dámských parfémů ECLIPSE.

Buďte jedinečná a zářivá

Jedinečná kolekce dámských parfémů, která vás vtáhne do světa touhy být ve středu záře. Sbírka obsahuje tři krásně navržené parfémy, každý s vlastní jedinečnou vůní a charakterem. Každá vůně byla specificky vybrána tak, aby přilákala pulzujicí generaci dneška, která je připravena zažít vzrušení života. Nastříkejte si vůni, která zapálí vaši duši!

KTERÉ VŮNĚ ECLIPSE MŮŽETE VYZKOUŠET?

Abychom vám tyto unikátní parfémy více přiblížili, rozhodli jsme se pro vás uspořádat tuto testovací akci. Vybereme 10 žen, které od nás obdrží 3 testery jednotlivých vůní ECLIPSE ( GLOWTASTIC, GLOWMAZING, GLOWLICIOUS).

JAKÝ JE VÁŠ ÚKOL?

Váš úkol je velmi snadný. Obdržíte 3 testery vůní ECLIPSE, které nám jednotlivě ohodnotíte vašimi vlastními pocity. Zajímá nás:eclipse-testery

  1. jaký máte pocit z vůně parfému
  2. jak hodnotíte výdrž parfému

 

Hodnocení parfému ECLIPSE GLOWTASTIC

Hodnocení parfému ECLIPSE GLOWLICIOUS

Hodnocení parfému ECLIPSE GLOWMAZING

 

LÁKAVÁ NABÍDKA, KTERÁ SE NEODMÍTÁ

V období od 03.04. do 05.04.2019 na emailovou adresu eshop@evelio.cz, nám napište, chci testovat nové francouzské parfémy ECLIPSE a my 8.4.2019 v 8:00 hodin dopoledne náhodně vybereme 10 z vás, které pomocí uvedené mailové adresy budeme kontaktovat.

Držíme palečky všem našim zákaznicím a čtenářům a těšíme se.

Tým EVELIO.cz