Antioxidační řada Ziaja Acai Berry

Ženy milují Ziaja kosmetiku. Tato značka nabízí výbornou kosmetiku za příznivé ceny. Vztah kvality k ceně je více než uspokojivý. Výrobci této značky mají jediný úkol, vyhovět potřebám dnešních spotřebitelů. Ziaja neustále sleduje trendy a na trh přivádí novou řadu Ziaja Acai Berry

Pleťová řada Acai berry je zaměřena na problémy pokožky moderní doby, nejvíce ovlivněné účinky ovzduší a kouře. Pokožka pociťuje vnější vlivy mnohem více, než si dokážeme představit, a všechny nepříznivé podmínky prostředí se nejvíce projevují na pokožce. Přímé a skutečné ohrožení kůže je zrychleným způsobem života doprovázeným prachem, smogem, párou, UV zářením, suchým vzduchem a klimatizovanými prostory, to vše vede k degradaci kolagenu. V důsledku toho stárnutí pokožky postupuje rychleji, pokožka ztrácí pružnost, stává se suchou, dehydratovanou a vysoce citlivou.

Exkluzivita této řady spočívá v tom, že jako první na našem trhu, má vedle anti-oxidant, anti-pollution (znečištění) a anti-age, má anti „tech neck“, který snižuje výskyt vrásek na krku, ke kterým dochází v důsledku častého používání mobilních zařízení a další pomůcek, bez kterých si nepředstavíme svůj den.

Hlavní složkou řady Ziaja Acai berry jsou acai bobule - extrakt ovoce s vyjímečnými antioxidačními vlastnostmi. Efektivně chrání pokožku, posilují obrannou kožní bariéru, snižují její přecitlivělost a zlepšují celkový vzhled pokožky. Z dalších účinných látek je, kyselina hyaluronová, methylperkon hesperidin, beta-glukan, řepkový olej, bambucké máslo a provitamin B5 a vitamin E.

Síla acai berry v produktech, které poskytují hydratační, regenerační, zpevňující účinky a chrání pokožku před negativními vnějšími vlivy zahrnuje pleťové krémy na obličej a krk, pleťové sérum, pleťovou masku a antioxidační tonikum. Všechny produkty mají v sobě efekt proti "tech neck", který viditelně zhoršuje celkový stav kůže a její celkový vzhled.

antioxidant-acai-berry2

 Péče o pleť: