Objevte úžasnou sílu egyptské péče

Egyptská péče - zahalená záhadou tajemství, po staletí zvyšuje obdiv po celém světě. Značka Eveline Cosmetics přináší záchranný krém Egypian Miralce pro suchou pleť, tělo i vlasy. 100% přírodní složení tohoto univerzálního krému obsahuje pouze 7 účinných látek!

egyptian-miracle

Egyptské rituály krásy kombinovaly mimořádnou sílu intenzivní péče s léčivými účinky.

Kosmetika Kleopatry nebo Nefretete byla založena na přírodních složkách používaných ve starověké medicíně a byly to drahé oleje, med a propolis.Miracle-1

Na základě egyptské receptury vyvinula Eveline Cosmetics jedinečný záchranný krém určený pro komplexní péči o suchou pokožku obličeje a těla i vlasů.

100% přírodní receptura obsahující pouze 7 ingrediencí

Miracle-2

Záchranný krém kombinuje účinky až 7 kosmetických přípravků:

  1. hluboce vyživující krém na obličej
  2. Hydratační oční krém
  3. Vyživující a regenerující balzám na rty
  4. Regenerační krém na ruce
  5. Silně nápravný kondicionér na vlasy
  6. Profesionální ošetření snižující viditelnost jizev a strií

 

Unikátní receptura pod vlivem tepla z rukou se mění krém v ultra-výživný olej, který komplexně pečuje o pleť, tělo i vlasy.

Když říkáme „univerzální krém“ myslíme to vážně!

 Egyptian-Miracle-6

Eveline cosmetics Egyptian Miracle Záchranný krém může používat jako hydratační krém na obličej, odličovač očního make-upu, oční krém, balzám na rty, krém na ruce a pokožku, může se také použít jako masážní krém i jako sérum pro suché vlasy. Kultovní a základní kosmetika, která uzdravuje, zklidňuje a chrání. Krém je zkrátka vhodný pro použití od nohou až k horní části hlavy! Díky všetranným vlastnostem a 100% přírodnímu složení je tato egyptská receptura velmi oblíbená i u známých osobností a profesionálů v péči pleť, pokožku i vlasy. A vy máte tu možnost mít tento poklad také doma :).