Eveline cosmetics ORGANIC ALOE + COLLAGEN novinka

Eveline cosmetics ORGANIC ALOE + COLLAGEN je certifikovaná organická řada. Nastal čas pro novou pleťovou řadu, která se začíná rozšiřovat o novou přírodní kosmetiku. A tady je překvapení, protože kromě pleťového krému tu máme i oční chladivý roll-on.

 ORGANIC-ALOE,-COLLAGEN5

Eveline cosmetics ALOE + COLLAGEN
hydratační a zklidňující pleťový krém - gel


Eveline cosmetics ORGANIC ALOE + COLLAGEN hydratační a zklidňující pleťový krém najdete ve skleněném pudélku. Jako krém-gel má svou jemnou krémovo-gelovou konzistenci, ale díky lehkému složení při kontaktu s tváří nedochází k lepivému efektu (nezanechává lepivý vrstvu na pleti).

ORGANIC-ALOE,-COLLAGEN2ORGANIC-ALOE,-COLLAGEN

Pleťový krém je vhodný pro použití jak na den, tak i pro noc. Výrobce uvádí, že je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé a to skutečně mohu potvrdit. V okolí nosu má sušší pleť (místy šupinky), na čele a bradě jemně mastnější a okolo líček a lícních kostí je má pleť normální. A krém-gel mi vyhovuje dokonale. Je skutečně velmi lehký s krásně jemnou pafémací aloe vera. Taktéž je krém-gel vhodný jako podklad pod make-up či CC nebo BB krém.
Během celého dne mou pleť dokonale hydratuje, vyživuje a je dalo by se říci, že je ztotožněný 100 % s pletí. Taktéž se mi líbí, že krému stačí nanést opravdu malé množství. Krém-gel je vhodný používat po celý rok. Pravidelným použivání jde poznat, že je pleť ve výborně kondici (hydratovaná, vyživená a krásně vláčná).

EVELINE COSMETICS ALOE + COLLAGEN
hydratační roll-on s modelujícím účinkem očních kontur


Oční krém či oční roll-on by měl být povinnout péčí, jako je čištění, sérum, denní krém nebo noční krém. Mnoho lidí neví, ale oční krém nebo oční roll-on má úplně jiný vzorec než krém na obličej - částice složek jsou menší a často fungují lépe. Dnes máme pod lupou Eveline cosmetics ORGANIC ALOE + COLLAGEN oční roll-on.

ORGANIC-ALOE,-COLLAGEN3

Začneme tím, že roll-on má vestavěnou kovovou kuličku, díky které můžete pokaždé masírovat oční okolí. Chladivá formule snižuje otoky, otlaky a dává účinek rychlého napnutí. Kovová kulička zlepšuje mikrocirkulaci - tedy oční okolí je krásně svěží. Gelová receptura má v sobě ukryto miliony drobných částeček, které napomáhají od únavy a tmavých kruhů kolem očí. Výsledkem je okamžité rozjasnění a rozzáření jemné pokožky v oblasti očí a to vidíte skutečně okamžitě.

ORGANIC-ALOE,-COLLAGEN4

Složení Eveline cosmetics ORGANIC ALOE + COLLAGEN hydratační roll-on obsahuje mnoho rostlinných výtažků (organické aloe, rostlinný kolagen, kokosový olej, probiotický a prebiotický komplex, vitamíny), které jsou pro oční okolí skutečně vyživující a dělají jemnou pokožku v oblasti očí okamžitě odpočatou a krásně projasněnou. Teto roll-on můžete používat ráno, večer, ale také i během dne, pokud chcete oční okolí zrelaxovat. Pokožka kolem očí je zvlhčená, zářivá a svěží. Ženy, které nepoužívají žádný oční krém budou s tímto produktem doslava nadšené. Hydratační oční roll-on můžete používat bez ohledu na věk. Moje rada: Roll-on je dobré uchovávat v lednici, navíc chlad posílí chladivý efekt a vy tak zažijete příjemnou úlevu pro unavené oční okolí.