Neinvazivní metoda zvětšení rtů od Eveline cosmetics

Zvětšení rtů za 5 minut? Žádný problém!

Produkt, který se stal nejprodávanějším výrobkem v roce 2018! Neinvazivní metoda zvětšení rtů od Eveline cosmetics.

neinvazivní-metoda-zvětšení-rtů

Tato dvojice ze série Lip Therapy Professional, funguje na bázi vyhlazovacího efektu cukrového peelingu a revoluční hyaluronové výplně rtů. Díky této kombinaci se skutečně efektivně zvětší a vyplní rty.

Ošetření, které díky koncentrovanému působení inovativních aktivních komplexů výrazně zvyšuje objem rtů, zlepšuje jejich konturu a činí je fenomenálně plnější, hladší a pevnější. Cukrový peeling na rty bohatě vyživuje díky rostlinným olejům, jemně vyhlazuje pokožku rtů, regeneruje a stimuluje mikrocirkulaci. Peeling připraví rty na další proceduru a usnadní pronikání účinných látek do hlubších vrstev.

100% hyaluronové sérum vyplňuje mezibuněčné prostory, posiluje jemnou strukturu rtů, intenzivně hydratuje a rty tvaruje je. Po 5 minutách po aplikaci jsou znatelně zvětšeny rty a jejich tvar je zvýrazněn.

Účinnost potvrzená u 8 z 10-ti žen

  • po 5 minutách: rty plnější
  • po 3 aplikacích: dokonale hladké, pevné rty s výrazným obrysem a plným tvarem

Naše Petra taky vyzkoušela metodu zvětšení rtů od Eveline cosmetics a můžete posoudit sami.

A co ona sama říká: "Mám rty tak akorát, ale někdy se hodí mít plnější rty a proto použiji sadu na zvětšení rtů. Peeling na rty krásně voní a rty prokrví a vyhladí. 100% hyaluronové sérum na rtech mírně brní a opravdu po pár minutkách jako by někdo mávnul kouzelnou hůlkou a moje rty působí více šťavnatěji, zkrátka sexy! Tahle sada je za mně určitě skvělá volba."