Eveline cosmetics přináší novinku s MAGMA minerály z ostrova JEJU

Matující pleťová voda s MAGMA minerály

Kosmetická řada Eveline cosemtics Facemed+ byla rozšířena o matující vodu na čištění obličeje! Tento produkt má ve svém názvu jihokorejský ostrov JEJU (Čedžu) a to z prostého důvodu. Výrobci se nechali inspirovat asijskými očistnými rituály. Proto tonizační voda osloví ženy, které vyžadují kvalitní péči, stejně jako ty, které sledují světové trendy v kosmetice a zdraví.

tonizační-voda-blog

Matující a tonizační voda s minerály MAGMAkorejksý-ostrov-JEJU

Kosmetika obsahuje minerály z ostrova sopečného původu (JEJU), který se nachází západně od pobřeží Jižní Koreje. Místo je známé svými bohatými ložisky termální vody s mimořádně léčivými vlastnostmi. Minerály obsahují složení, které je doporučeno zejména pro citlivou pokožku a mají uklidňující a vyživující účinky. Unikátní receptura tonizační vody dokonale čistí a osvěžuje pleť, dodává pleti hydrataci a přirozené fyziologické pH. Vyhlazuje, matuje a podporuje regeneraci pokožky. Je ideálním produktem pro každodenní péči o pleť jak ráno tak i večer.

Aktivní složky:

  • termální voda z korejského ostrova JEJU posiluje pokožku a působí antioxidačně
  • extrakt z čaje Matcha snižuje negativní vliv znečištění a oxidačního stresu v kůži
  • Aqua Rice FERM ™ složka bohatá na vitamíny a minerály stimuluje regeneraci, snižuje výskyt pórů, zpomaluje stárnutí, zpevňuje a rozjasňuje pleť