Nová proteinová výživa na nehty Eveline cosmetics EXTREME GROWTH

Nehtová výživa Eveline cosmetics s jedinečným účinkem

Eveline cosmetics Nail Therapy EXTREME GROWTH je jedinečný kondicionér na nehty, který obsahuje přírodní bílkoviny hedvábí, pšenice, sojových proteinbobů a kukuřice. Tato kombinace zaručí neskutečný růst vašich nehtů.

Ošetření s tímto průhledným lakem je pro nehty velmi vyživující, posilující a díky obsahu přírodních olejů a bílkovin se zrychlí růst nehtů.

Lak zajistí, že nehtové lůžko bude maximálně posílené a nehet bude chráněn proti třepení. Složení obsahuje olej získaný ze stromu Pistacia lentiscus. Nejenom vytvrzuje a posiluje, ale také podporuje syntézu keratinu - hlavního stavebního materiálu nehtů. Kondicionér byl obohacen o citronové a eukalyptové oleje, díky kterým sjednocuje barvu nehtu a chrání je před vysoušením.

Názor naší Petry, která výživu zkusila?

Tuto nehtovou výživu si jistě oblíbíte. Pokud se vaše ruce v práci často potýkají s prachem a suchem, je jasné, že se vše podepíše na vzhledu vašich nehtů. Non-stop jsou polámané, roztřepené a měkké. Tento kondicionér zajistí pravý opak. Kromě toho co uvádí výrobce Eveline cosmetics, je další výhodou lesk, rychlé schnutí a žádné odlupování laku (kondicionéru) ani po několika dnech. Po dvou týdnech uvidíte výraznou změnu.

Výhody:nehtovy-kondicioner-s-proteinem

  • rychlá regenerace
  • rychlý růst nehtů
  • rychlé zaschnutí
  • vysoký lesk
  • vysoká odolnost

Nevýhody:

  • žádné jsem nenašla :)