Naše prodejna a platební metody

Provoz prodejny a výdejního místa

Myslíme na bezpečí a zdraví nás všech. Naše prodejna EVELIO.cz na adrese Veřovice 6, 742 73 Veřovice zůstává nadále pro vás otevřená ve stejný čas a to od 7:30 hod do 16:00 hod. Naší výhodou je, že máme velké skladové zásoby a proto se nemusíte ničeho obávat. Naši pracovníci byli poučení jak se v této aktuální situaci chovat. Nic nekončí my máme pro vás nadále otevřeno a těšíme se na vaši návštěvu. Přijďte si nakoupit, nebo vyzvednout své objednávky. Těšíme se na vás!

Pokud jste raději zastáncem online nákupu z pohodlí domova, nic vám nebrání si objednávku udělat. Online prodej na evelio.cz je i nadále tady pro vás. Veškerou kosmetiku a parfémy tak nakoupíte jednoduše a rychle. Domů vám vše doručíme.

Platba na výdejním místě EVELIO

Svou objednávku můžete u nás na výdejně EVELIO.cz na adrese Veřovice 6, 742 73 Veřovice uhradit platební kartou a nebo hotově. Objednávku lze také samozřejmě uhradit předem na bankovní účet.

Platba za objednávku v jiných výdejnách ZÁSILKOVNY

Od 14. března 2020 do odvolání budete moci uhradit vaši objednávku pouze předem na bankovní účet, rychlou online platbou a nebo platební kartou ve výdejním místě zásilkovny, nikoli HOTOVĚ PŘI PŘEVZETÍ! A to z toho důvodu, aby se zajistilo bezpečí zdraví v této chvíli. Samozřejmě budete informováni prostřednictvím SMS ve chvíli, kdy bude vaše zásilka připravena na výdejním místě.

Platba za objednávku u České poštu

V současné chvíli nemáme informace o žádných omezení týkající se této aktuální situace a proto vše ze strany České pošty zůstává nádále neměné.

Děkujeme za vaše pochopení. Uděláme maximum proto, abychom našich služeby a prodej produktů mohli nabízet nadále v plném rozsahu a zároveň chránili vaše i naše zdraví!

Mnoho zdraví a sil přeje.

Tým evelio.cz