NÁŠ TEST! Kristýna pro vás otestovala hyaluronovou micelární odličovací vodu Eveline cosmetics! Jaké jsou její dojmy?

Čištění problematické pleti s Eveline cosmetics Facemed

Určitě víte, že správné čištění pleti před spánkem je základ péče. Bez pravidelného odlíčení očí, tváří a čela pleť rychleji stárne! Proto, i když se vám chce opravdu moc spát a nemáte sílu se jít odlíčit, překonejte se nejděte spát bez večerní očisty pleti.eveline-cosmetics-micelární-odličovací-voda2

Speciálně pro vás jsme testovali produkt od Eveline Cosmetics Hyaluronovou odličovací micelární vody 3v1.

Jaké má Kristýna dojmy z hyaluronové micelární odličovací vody pro citlivou, suchou a podrážděnou pleť?

Citlivá pleť

Kristýna: Můj problém je, že mám pleť se sklonem k zarudnutí, takže je pro mě velmi důležité, zda je produkt šetrný k pleti. Značka Eveline cosmetics slibuje, že hyaluronová micelární voda je určená právě pro citlivou, suchou a podrážděnou pokožku stejně tak jako je ta moje. Jeho úkolem je očistit pleť, zklidnit ji a navrátit zpět hydrataci. Hyaluronová micelátní voda má také protizánětlivý účinek. A jak tedy ve skutečnosti funguje?

 

TLAČÍTKO-ZOBRAZIT

Kristýna

Čistá pleť bez podráždění

Nejprve jsem si všimla, že odličovač nemá žádnou vůni. To je velké plus v případě kosmetiky pro citlivou pokožku. Balení je velmi praktické, nemá pumpičku, což považuji za výhodu. Micelární voda se mi po otevření a nanesení na odličovací tampon jeví jako velmi účinná. S jedním odličovacím tampónem jsem odstranila make-up z poloviny obličeje! Zvládl odstranit make-up, tvářenku, bronzer a mou oblíbenou červenou rtěnku! Účinek po prvním použití? Pleť je opravdu dobře očištěná. Nevšimla jsem si žádného nové zarudnutí nebo zvětšení či zvýraznění červených žilek. Pokožka není nepříjemně stáhnutá a není lepkavá, a to je další obrovské plus. Výrobek je skutečně i pro alergiky a na pleti mi nezpůsobuje nežádané pupínky. Musím přiznat, že to funguje perfektně! :) Určitě doporučuji.