Magické pleťové masky Eveline cosmetics

Plátýnkové pleťové masky Eveline cosmetics Magic Maskseveline-cosmetics

Eveline-cosmetics-pleťová-maska-LamaEveline-cosmetics-pleťová-maska-Jednorožec

Eveline Cosmetics nám přináší novinku v péči o pleť. Plátýnkové pleťové masky mají unikátní název i složení:

  • série JEDNOROŽEC a LAMA
  • aktivní složky: orchidej, extrakt z aloe, okurka, bílá vrba, černá rýže, řasa wakame

Eveline cosmetics Jednorožec CUTE UNICORNEveline-cosmetics-pleťová-maska-Jednorožec

Čistící pleťová maska 3D

Potřebuje vaše pleť okamžité a důkladné čištění? Potřebujete odstranit nedostatky pleti, minimalizovat černé tečky a celkově provést detoxikaci pleti? To znamená, že Čistící pleťová maska CUTE UNICORN je stvořena právě pro vás!

Jak to funguje? Maska je nasycena koncentrovaným sérem, které je bohaté na složky šetrné k pleti: čistící komplex, extrakt z orchideje, okurka a bílá vrba. Plátýnko zabraňuje odpařování těmto aktivním složkám a podporuje lepší absorpci. Efektem je tak okamžitě dokonale čistá, svěží, hladká a krásná pleť. Nedostatky pleti jsou zmírněny, pleť je zklidněná a černé tečky minimalizovány.

TLAČÍTKO-ZOBRAZIT 

 

Eveline cosmetics Lama LLAMA QUEENEveline-cosmetics-pleťová-maska-Lama

Matující pleťová maska 3D

Je vaše pleť normální nebo smíšená s tendecí se lesknout zejména v T-zóně? Potřebujete okamžité obnovení rovnováhy pleti a hlavně efektivní péči o pleť? Plátýnková maska LLAMA QUEEN je ta správná volba pro vás!

Jak to funguje? Maska je napuštěná koncentrovaným sérem, které je bohaté na složky prospěšné pro pleť: matující komplex, extrakt z černé rýže, wakame a aloe vera.Plátýnko zabraňuje odpařování těmto aktivním složkám a podporuje lepší absorpci. Bezprostředně po aplikaci je vaše pokožka dokonale matná, hladká a vláčná, zklidněná a přirozeně září - bez lesku a nedokonalosti!

TLAČÍTKO-ZOBRAZIT