Magická přísada v kosmetice. Aloe vera!

aloe-vera-BLOG

I když účinky Aloe Vera známe již delší doby, tak před několika lety tato magická přísada způsobila v oboru kosmetiky velký "boom". Aloe Vera má příznivé účinky na pokožku celého těla a jeho působení je téměř okamžité. 

Aloe je sukulentní rostlina, což znamená, že příroda ji přizpůsobila tak, aby přežila bez vody po mnoho týdnů. Jedinečností aloe však není jen hloubkové zvlhčení pokožky, ale také má uklidňující účinky pro pokožku ( po opalování či podráždění ). Dnešní ženy kladou vysoké nároky v péči o pokožku a proto vytvořila značka Eveline Cosmetics sérii FaceMed + založenou na přírodním extraktu z aloe vera. V laboratoři se spojili kosmetologové s dermatology a připravili blahodárné produkty v péči o pleť i pokožku celého těla. Pojďme si spolu blíže výrobky představit. 

Eveline cosmetics Facemed + pro koho je aloe?

Tato kosmetika s aloe vera se hodí nejen v krizových situacích, jako je příliš mnoho slunění nebo „městské“ horzby jako (smog, prach, vítr, klimatizace). V každodenní péči o pleť je třeba jednat také preventivně. Aloe má tzv. polycyklické sloučeniny, které absorbují nejnebezpečnější UV paprsky. Proto série FaceMed + s aloe od Eveline Cosmetics je skvělým řešením pro ženy, které žijí v neustálém shonu ve městě. Tato série je také ideálním řešením pro ženy, které bojují s prvními vráskami. Řada FaceMed + obsahuje tři produkty, které poskytnou komplexní péči - ráno a večer. Každý z těchto produktů je zaměřen na všechny typy pleti, včetně těch, které vyžadují hydrataci a odpočinek. Ženy s citlivou pokožkou mohou přípravky také beze strachu. 

Micelární tonikum které bude vaše pleť milovat

aloe-vera-micelární-odličovací-voda

Micelární odličovací tonikum je nezbytnou součástí koupelnové poličky každé ženy. Je to nástupce typických odličovacích přípravků, který je ale obohacen o mnoho užitečných složek a vlastností. Obsažené micely (malé tobolky) pronikají hluboko do pokožky a poté uvnitř uzavřou nečistoty a odstraní je z epidermis. Micelární odličovací tonikum s aloe vera od Eveline Cosmetics kromě důkladně odstraní make-up, zmírní podrážděnost pleti, hydratuje a regeneruje pleť. Pro komplexní péči je vhodné ji aplikovat ráno (na očistu pokožky po noci) a večer při odstranění make-upu. Pleť tak dokonale připravíte na další kosmetické ošetření. Kromě extraktu přírodního aloe vera obsahuje micelární odličovací tonikum uklidňující provitamin B5. Produkt má velmi příjemnou vůni aleo a po použití má vaše pleť skutečně pocit svěžesti a čistoty.

Příroda a kosmetika ruku v ruce - pleťový krém s aloe vera

 aloe-vera-pleťový-krém

Další fází rutinní péče o pleť je pleťový krém. Pleťový krém Facemed + Eveline cosmetics je jak pro denní tak i pro noční péči. Jeho inovativní receptura je založena na kombinaci přírodních ingrediencí s moderními složkami. Složení obsahuje extrakt z přírodní aloe, který zvlhčuje a chrání pleť, zelený čaj je silným antioxidantem - bojuje proti volným radikálům, jako je smog, prach a vítr. Pleťový krém je velmi lehký, má příjemnou vůni a po nanesení je vaše pleť vláčná a hebká. V noci pak působí regenračními účinky. 

Expresní osvěžení a relaxace - textilní maska s Aloe Vera

aloe-vera-textilní-maska

Velmi unikátní a velmi „aktuální“ produkt s aloe vera je zajisté textilní korejská maska. Plátýnko je dokonale vyříznuté tak, aby vyhovovalo vaší tváři, je napuštěné dvaceti mililitry séra, které hluboce hydratuje pleť. Například, když po dni stráveném na slunci nebo po běhání ve městě potřebuje pleť expresní výživu, je tato textilní maska tou nejlepší volbou. Stačí vytáhnout masku ze sáčku a aplikovat na očištěnou tvář. Po asi 15 - 20 minutách je pokožka vyhlazená, osvěžená a hedvábně hladká. To vše díky aktivním složkám obsažených v séru. Jedná se o výtažky z aloe, okurky, lékořice, zeleného čaje a orchideje. Kromě toho také obsahuje dermo přísady, tj. Betain (posiluje vazbu vody v epidermis), alantoin (protizánětlivý a uklidňující) a heřmánek zodpovědný za osvěžení a zklidnění Tato textilní maska je pro pleť tím správným relaxem. 

Síla aloe vera v tělovém mléku Eveline cosmetics

aloe-vera-tělové-mléko

Krémové tělové mléko Botanic od Eveline cosmetics vás zaujme na první pohled. Pohodlné balení s pumpičkou, krémová konzistence, která se velmi rychle vstřebává a co určitě oceníte je hydratace pokožky. I při velmi vysokém stupni vysušení, dokáže krémové mléko pokožku dovést do správné kondice. Výtažek z ale, bambusu umí totiž své. Tělové mléko udělá tak pomyslnou tečku.