Letní look - módní letní make-up od Eveline Cosmetics

c
Léto je nejteplejším obdobím roku, kdy čas začíná plynout pomaleji. Sluníčko nám dodává sílu, začíná období prázdninových výletů a setkání s přáteli. Nasycený barvami květin a šťavnatého ovoce inspiruje ke hře s barvami.

Máme pro vás pár produktů, se kterými si vykouzlíte letní look za pár minut:

  1. CC Magical Correction je nový hydratační krém, který se po rozetření promění v podkladovou bázi. Vyrovnává tón pleti, koriguje nedokonalostipleti dodává matný vzhled. Pro více informací zde
  2. Bronzující a rozjasňující pudr GLOW and GO! je nenahraditelná kosmetika, zvláště v létě. Zvýrazňuje opálení, mihotavé částečky prosvětlují pokožku a dodávají jí zářivý vzhled.
  3. Essential Sunrise paletka očních stínů přímo stvořená pro letní make-up. V kontrastu s barvou oční duhovky zdůrazní její barvu.
  4. Eye Max Precision je perfektní produkt pro korekci tvaru oka. Tenká linka podél řas je opticky zahustí, vytažená za konturu oka oko zvětší a dodá vzhledu veselý výraz.
  5. Řasenka Viva Volume Lashes zahustí a prodlouží řasy. Posiluje a vyživuje, dodává hluboký odstín černé. A je voděodolná!
  6. Barevné rtěnky nebo lesky budou neodmyslitelným prvkem letního líčení. Hydratační rtěnka Variété Satin pečuje o hydrataci rtů po celý den. Inovativní složení nezanechává na rtech lepkavou vrstvu a UV filtry chrání epidermis za všech povětrnostních podmínek.
  7. Letošnímu létu budou kralovat velmi pestré odstíny laků na nehty. Oranžová, žlutá, odstíny růžové a fialové budou na opálených rukou a nohou vypadat krásně.