Vybrali jsme kosmetiku pro péči o obličej a tělo, která se bude hodit do každé dovolenkové kosmetické taštičky

Doby, kdy jsme s sebou na každou dovolenou brali 3 kosmetické taštičky, jsou dávno pryč. Čím více si uvědomujeme potřeby své pleti (včetně těch v závislosti na ročním období), tím lépe si můžeme sbalit opravdu ty nejdůležitější produkty pro pleť a tělo. Dnes jsme vybrali kosmetiku na obličej a tělo, která se bude na dovolenou skvěle hodit.

Péče o pleť

peeling-s-ananasem

V případě pleťové kosmetiky, kterou si bereme s sebou na dovolenou se zaměřujeme se na ty nejosvědčenější produkty. Enzymatický peeling Gommage 3v1 z řady Facemed + od Eveline Cosmetics, který za prvé vyhlazuje, hydratuje a rozjasňuje, za druhé voní jako bonbóny s ananasovým želé. V jeho složení najdete enzym z ananasu a ovocných kyselin, D-panthenol a mandlový olej, dodá pokožce jemný rozzářený efekt se vám jistě bude hodit, protože právě na dovolené se stává, že vaše pleť nutně volá po pořádném pročištění. Navíc tento peeling je velmi šetrný a proto se nemusíte obávat načervenalé pleti.

Když je pleť vyčištěná (např. profesionální micelární vodou Facemed, dostupná i v mini verzi, obsahující extrakt z černého čaje), je čas na hydrataci. Nejlépe uděláte, když si vezmete něco silně vyživujícího, plného účinných látek a působícího proti stárnutí. Pokud jste ještě nezkoušeli kosmetiku s hlemýždím filtrátem, nyní je ideální čas. Krémy na obličej a oči s obsahem této složky obnovují, hydratují a viditelně zlepšují stav pokožky, a to často již po prvním týdnu používání.
pleťový-krém

První věc, která vás na tomto produktu překvapí, je jeho krásná vůně. Dalším objevem je textura – sametově hladká a velmi lehká. Ve složení aktivně vyhlazujícího krému Eveline Cosmetics najdete mnoho účinných látek vč. inovativní heptapeptid PEP-7REPAIR, který zvyšuje rychlost obnovy buněk, stejně jako filtrovaný hlemýždí sliz, odstraňuje nedokonalosti a sjednocuje tón pleti. Kombinace koenzymu Q10 a adenosinu chrání pevnost a napětí pokožky, vyhlazuje vrásky a mimické linky. Krém navíc obsahuje také kyselinu hyaluronovou posílenou působením modrého kolagenu, který redukuje první známky stárnutí. Po týdnu je pokožka viditelně hladká, napnutá a důkladně hydratovaná. Krém snižuje viditelnost pórů a zabarvení pleti.

Rozjasnění pokožky

samoopalovací-přípravky

Pokud vám letos počasí na dovolené nebude přát, opálíme :) pokožku expresní tělovou bronzující pěnou nebo mlhou. Produkty z řady Brazilian Body se velmi snadno nanáší, nezanechávají šmouhy ani fleky a můžete si je aplikovat přes noc, aniž byste obarvili povlečení. Přirozený efekt vydrží až 10 dní. Po této kúře přichází na řadu třešnička na dortě. Rozjasňující zlatý elixír na tělo a obličej Eveline Cosmetics jemně zvýrazňuje opálení, hydratuje pokožku a dodává jí nevtíravý zářivý efekt. Trik? Pro jemný, přirozenější vzhled skleněné pleti vklepejte konečky prstů elixír do míst, kam obvykle nanášíte rozjasňovač :).
tělový-krém

Ideální tělové mléko pro suchou a citlivou pokožku. Přináší úlevu po opalování a depilaci, hloubkově hydratuje a vyhlazuje pokožku díky filtrátu hlemýždího slizu. Složení regeneračního olejového tělového mléka dále zahrnuje čtyři různé oleje: řepkový olej, který obnovuje ochrannou bariéru pokožky, moringový olej, který zlepšuje pevnost a pružnost, marulový olej, který dodává pokožce přiměřenou úroveň hydratace a regeneruje ji, a habešský olej která zklidňuje pokožku. Balzám krásně voní, má příjemnou konzistenci a aplikace pomocí pumpičky je taktéž velmi snadná.