Eveline Keep Calm and Feel Bio - pociťte sílu přírodní péče

Řada Keep Calm and Feel Bio od Eveline nabízí tři tělová mléka s různými vlastnostmi, které spojuje přírodní složení a ochrana mikrobiomu.

Přirozená hydratace pokožky s Eveline - okamžik dechu pro vaši pokožku

Eveline stále častěji zavádí do své nabídky řady kosmetiky s šetrným složením, založené na složkách přírodního původu. Tento trend uvažování o moderní kosmetice se velmi líbí především lidem, kteří dbají na složení a je jich stále více.

Tentokrát se Eveline podívala blíže na problémy suché a drsné pokožky a vytvořila řadu tělových mlék Keep Calm and Feel Bio, které zahrnují:

Bio balzámy Eveline obsahují 96 % složek přírodního původu a nejsou testovány na zvířatech.

Suchá pokožka je extrémně náchylná k podráždění a pocitu nepohodlí – pnutí, drsnosti a suchosti. Při zařizování každodenní péče o suchou pokožku se vyplatí hledat kosmetiku, která pleť intenzivně hydratuje, zklidňuje podráždění a redukuje zarudnutí. Vybírejte hutné, koncentrované krémy, které se dobře vstřebávají a zanechávají na pokožce vrstvu, takzvaný film, který chrání epidermis před ztrátou vody a účinně chrání před škodlivými vnějšími faktory.

Zařaďte do své každodenní péče o tělo kosmetiku, která účinně působí na pokožku. Využijte dary přírody v tělovým balzámech od Eveline comsetics. Dopřejte své pokožce odpočinek a regenerujte se svým vlastním tempem.