Kosmetika ROYAL SNAIL Eveline cosmetics pod lupou

Intenzivní regenerace pokožky filtrátem hlemždího slizu Eveline Cosmetics z řady Royal Snail

Produkty zklidňují, hydratují pokožku, oddalují její stárnutí a snižují viditelnost změny barvy... Řadu Royal Snail zkontrolovala naše Petra. Co ji ještě zaujalo na produktech Royal Snail Eveline cosmetics?

Můj zájem o péči o pleť nevychází pouze z mé profese. Moje pleť je dost náročná - je dehydratovaná, nadměrně vysušená a má sklony k podráždění. Navíc jsem ve věku, kdy se vrásky a snížená elasticita pleti stávají skutečným problémem.

Péče o takovou pleť je skutečnou výzvou a najít kosmetiku, která by jí mohla skutečně pomoci, není snadné. O to větší radost jsem měla otestovat kosmetiku Eveline cosmetics s velmi ceněnou složkou - filtrátem hlemýždího slizu - která pleť nejen hydratuje a zklidňuje, ale také má omlazující účinek.

SNAIL-ROYAL-SADY

Krok 1 - čištění pleti

Den začínám a končím čištěním obličeje vatovým tamponem s regenerační micelární vodou Eveline Cosmetics z řady Royal Snail. Tato kosmetika nejen spolehlivě a jemně čistí pokožku, aniž by narušila její přirozenou ochrannou bariéru. S hydratačními a zklidňujícími složkami (propandiol, filtrát hlemýždího slizu a glycerin), ale také hydratuje pokožku a snižuje podráždění a zarudnutí. Je velice příjemná a líbí se mi, že opravdu dokonale odlíčí vše!

SNAIL-ROYAL--čištění

Krok 2 - intenzivní hydratace a výživa

Minimálně jednou týdně, hned po vyčištění obličeje, si ráda dopřeji pleťovou masku. Řada Royal Snail má plátýnkovou pleťovou masku. Ve složení pleťového séra, kterou je textilie napuštěná, jsem kromě filtrátu hlemýždího slizu našla i velké množství hydratačního glycerinu a hydratačního a zklidňujícího betainu, panthenolu a extraktu z aloe. Maska obsahuje také výtažek z okurky pro snížení otoků a vyrovnání tónu pleti. Po 15 minutách masku z obličeje sundám, plát důkladně vymačkám a zbytek pečující vody vklepám do pleti.

Krok 3. - péče o oční okolí

Další produkt z řady Royal Snail, po které sahám, je koncentrovaný rozjasňující krém na oči a víčka, určený pro osoby nad 30 a 40 let. Tento krém obsahuje opravdu velké množství filtrátu hlemýždího slizu.royal snail oční krém

Kromě diltrátu hlemýždího slizu obsahuje oční krém také retinylpalmitát, ceramidy a výtažek z Pennywortu, díky nimž je pokožka pevnější, pružnější a hydratovaná a vrásky kolem očí jsou mělčí. Oční krém intenzivně hydratuje jemnou a citlivou pokožku kolem očí, díky čemuž je znatelně hladší a pružnější. A kofein, který je obsažený v očním krému, stimuluje krevní oběh, snižuje otoky a modřiny. Jsem velice spokojená a lze skutečně vidět, že oční okolí je odpočaté a pokožka krásně vláčná.

Krok 4 – hydratace a omlazení pleti

Na konci mého rituálu péče o pleť si vmasíruji koncentrovaný aktivní vyhlazující pleťový krém 30+. V jeho složení jsem kromě velkého množství filtrátu hlemýždího slizu, hydratačních látek a změkčovadel (včetně bambuckého másla regenerujícího pokožku) i betain, který chrání pokožku před volnými radikály a zlepšuje její elasticitu, a retinylpalmitát, který je mírnější formou retinolu. Tato složka jemně exfoliuje epidermis, snižuje zabarvení a reguluje vylučování kožního mazu.

Mé osobní postřehy pleťového krému: krásně voní a je překvapivě lehký. Rychle se vstřebává a zanechává na pokožce tenkou a nemastnou (!) vrstvu. Ihned po použití je pleť znatelně vyhlazená a nanášení make-upu na ni je čiré potěšení.

Péče o ruce

Řada Royal Snail od Eveline Cosmetics zahrnuje také produkty péče o tělo. Intenzivně regenerační krémovou masku na ruce si můžeme vybrat ve dvou různých baleních: v tubě, ideální do kabelky, a v praktické lahvičce s pumpičkou, kterou lze umístit na noční stolek. Dále také můj nejoblíbenější regenerační tělový balzám. Líbí se mi to od první chvíle, kdy mi přišel do rukou! Navzdory bohatší textuře se balzám Eveline Cosmetics Royal Snail rychle vstřebává a zanechává na pokožce nemastný film, který ji chrání před vysoušením a dělá ji hedvábně hladkou.

Věřím, že jsem vám řadu ROYAL SNAIL dokonale popsala a pomohla vám tak ve výběru právě této kosmetiky.
Vaše Petra z evelio :)