Eveline SLIM EXTREME 4D Zeštíhlující bio-liposukce s 20% kofeinovým komplexem

Zeštíhlující bio-liposukce s 20% kofeinovým komplexem
bio-slim2

Bio-aktivní stimulátor spalování tuků proti jo-jo efektu, založený na zcela veganském složení, obsahující 96 % složek přírodního původu, spojuje mocnou sílu přírody s nejnovějšími výdobytky vědy a kosmetologie. To všechno a ještě mnohem více si přečtete v popisu výrobku od výrobce Eveline cosmetics. Ale jaký vlastně skutečně Zeštíhlující bio slim je, to vám řekneme jen my z evelio.cz.

Balzám je stejně jako všechny ostatní séra v praktické 250 ml tubě se zacvakávacím uzávěrem. Přípravek s gelovo-krémovou konzistencí se na pokožku dobře roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce lepkavou ani mastnou vrstvu.
bio-slim3

Vůně je velmi jemná a příjemná jako pudrový, vzdušný parfém. Co se týče působení tohoto balzámu, tak je důležité vědět, že účinek je hřejivý, který je skutečně hodně hřejivý. V jeden moment jsem si připadala, že jsem v sauně. Ale musím uznat, že hřejivý efekt je příjemný a uvolňující, což se vám bude určitě líbit. Sérum po prvním použití výborně hydratuje a jde okamžitě znát, že je pokožka pružnější. Při pravidelném používání jsou účinky opravdu viditelné. Po zhruba dvou týdnech používání je pokožka viditelně napnutá, pevnější a hladší a pokud se trápíte s celulitidou, tak tohle sérum si s ní zaručeně poradí! Rozhodně celulitidu sníží!
bio-slim5

Stojí za to připomenout, že stejně jako produkt pomáhá nám, měli by jsme mu také pomoct i my. A to tak, že budeme fyzicky aktivní, abychom podpořili jeho fungování!

Slim Extreme od Eveline cosmetics jsou letní #musthave pro všechny milovnice šatů! A v zimě se ukazuje jako skvělý pomocník pro zahřátí. Pro plné účinky jsou zapotřebí 4 týdny používání, ale po prvním použití jsou cítit příjemné dojmy a po týdnu jsou rozdíly. Po prostudování ingrediencí je celých 96 % ingrediencí přírodních, z nichž všechny jsou skutečně veganské. Eveline cosmetics Slim Extreme 4D Zeštíhlující bio-liposukce s 20% kofeinovým komplexem podporuje proces spalování tuků, zpevňuje a vyhlazuje!