BAKUCHIOL - síla rostlinného retinolu

Co je to vlastně bakuchiol?

Bakuchiol je chemická sloučenina, která se získává ze semen rostliny zvané v Indii babička (Psoralea corylifolia). Jeho extrakt obsahuje spoustu antioxidantů a protizánětlivých látek. Nedráždí a nezpůsobuje zarudnutí. To je důvod, proč se po staletí používá k léčbě akné, lupénky, ekzémů a atopické dermatitidy. Stejně jako vitamín A a jeho deriváty působí na hlubší vrstvy pokožky. Díky tomu se stává pružnějším, zářivějším a jednotnějším. Pleťové krémy s bakuchiolem proto můžete používat po celý rok. V této kategorii máme v EVELIO.cz pro vás celou řadu kosmetiky. Jak tato složka funguje? Které bio-retinolové krémy stojí za vyzkoušení?

Kosmetika s bakuchiolem - zářivá pleť v každém věku

bakuchiol krém

Eveline cosmetics Bakuchiol

Co odlišuje řadu Eveline cosmetics Bakuchiol? Značka Eveline cosmetics vsadial na brilantní kombinaci bakuchiolu a komplexu účinných složek. Žádná jiná řada s bakuchiolem dostupná na trhu nemá takovou sadu účinných látek. Tato kombinace prokazatelně vyhlazuje vrásky a omlazuje pokožku.

Jak funguje bakuchiol?

  • Má vlastnosti proti stárnutí – vyhlazuje a zpevňuje pokožku.
  • Je to antioxidant, který prodlužuje udržení mladistvého vzhledu.
  • Pomáhá zbavit se zabarvení od slunce.
  • Exfoliuje, redukuje černé tečky.
  • Snižuje aktivitu melanocytů, zlepšuje tón pleti - dodává zářivý vzhled.
  • Normalizuje sekreci kožního mazu.
  • Má antibakteriální vlastnosti - inhibuje množení bakterií odpovědných za vznik akné.

Tuto účinnou látku najdeme především v produktech proti stárnutí – krémy proti stárnutí s bakuchiolem jsou dostupné jak pro ženy se zralou pletí, tak pro ženy, které si všimly prvních vrásek. Koncentrovaný obsah rostlinného retinolu obsahují séra s bakuchiolem - omlazující elixíry zpevňují pokožku a obnovují konturu obličeje.

Botanický vitamín A je také obsažen v revitalizačních krémech. Regenerační krémy s bakuchiolem rozzáří pokožku a dodají jí zářivý lesk. Barva pleti se sjednotí a vrásky a jemné linky jsou redukovány. Složka se také stále častěji používá v krémech proti akné, protože má antibakteriální vlastnosti a snižuje zabarvení.

Podívejte se na náš výběr kosmetiky s bakuchiolem od Eveline cosmetics!