Blahodárné účinky černého uhlí pro naši pokožku

Aktivní černé uhlí jistě potěší atopiky i alergiky


Sadza Soap je černé glycerinové mýdlo s aktivním uhlím.

Toto neobvyklé mýdlo ve tvaru kusu uhlí vás okamžitě zaujme. Jedná se o produkt, který je inspirován Slezskem, kde bylo uhlí vždy největším sadza-soap-blogbohatstvím, a tradice těžby je dodnes respektována.

Proč je aktivní uhlí tak zvláštní?

Aktivní uhlí je jednou z nejneobvyklejších látek na Zemi. Jeho úžasné vlastnosti byly známy již v době Hippokratů - byly použity k odstranění nepříjemných pachů a urychlení hojení ran. I dnes Afričané a domorodci používají uhlíkové zábaly k "extrakci" jedu z jedovatých kousnutí pavoukem nebo škorpionem a Indiáni tak léčí alergické reakce, všechny druhy otravy jídlem, nadýmání a žaludeční potíže.

Aktivní uhlí je nejsilnějším adsorbentem v přirozeném stavu - přitahuje a uchovává mnoho různých látek včetně toxických plynů, bakterie, viry a toxiny, které vylučují, jakož i karcinogeny, dráždivé látky a alergeny. Díky tomu má tak silný detoxikační, protizánětlivý a antibakteriální účinek. Aktivní uhlí je navíc zcela přirozenou látkou a na rozdíl od syntetických přípravků je zcela bezpečné pro pokožku - nehrozí riziko předávkování, nevyprší a okamžitě působí. V kontaktu s pokožkou přilnou částice uhlíku nečistoty z povrchu i hlubších vrstev a otevřou póry a očistí je, odstraní nečistoty a odumřelé kožní buňky.

Sadza Soap Mýdlo s aktivním uhlím

  • má antibakteriální, protizánětlivé a čistící účinky
  • vhodné pro akné, podrážděnou pokožku pokousanou hmyzem a pro intimní hygienu
  • zesvětluje a zlepšuje tón pleti, odstraňuje pigmentační skvrny

Je to kombinace rozporů: špína, která je myje. Sadza Soap je fantastický nápad na dárek, může to být také i suvenýr ze Slezska, ale také vynikající kosmetika. Díky jedinečným vlastnostem aktivního uhlí a glycerinu má mýdlo antibakteriální, detoxikační, rozjasňující, hydratační a zklidňující účinky. Je zcela přírodní a vhodné pro nejcitlivější pokožku i vegany.

Prohlédněte si všechny produkty SADZA SOAP zdesadza-soap-3