Eveline cosmetics: LIQUID CAMOUFLAGE Krycí korektor

Dnešní moderní ženy mají vlemi vysoké nároky na make-up. Neustále sledují nejnovější trendy v líčení. Pro dosažení dokonale hladká pleť nestačí jen make-up, ale také korektor, který dokonale zamaskuje nedostatky na pleti. Eveline cosmetics má pro vás produkt, který se stal na trhu velmi populární. Vyznačuje se intenzivní pigmentací a vysoce koncentrovanou recepturou.

eveline cosmetics Liquid Camouflage tekutý krycí korektor

Značka Eveline Cosmetics představuje nový krycí korektor Liquid Camouflage. Jedná se o tekutý korektor, který účinně zakryje nedokonalosti na vaší pleti. Díky jeho jemnému složení je perfektní i pod oči - dokonale si poradí s tmavými kruhy pod očima nebo červenými žilkami.

V případě korektoru je důležité, aby dobře kryl a pohodlně se aplikoval. Toto Liquid Camouflage a jeho krémová konzistence splní dokonale. Velký aplikátor JUMBO je pohodlný a přesný a textura korektoru překryje každý nedostatek na pleti.korektor-blog-2

Tekutý korektor obsahuje aktivní složky, které pečují o pokožku. Jojobový olej obsahující vitamín A, E a vitamin F zpomalující stárnutí pokožky regeneruje pokožku. Vitamin B5 zabraňuje tvorbě vrásek a urychluje hojení. Bambucké máslo intenzivně zvlhčuje a zklidňuje podráždění. Korektor je k dispozici ve třech barvách: 01 Světlý, 02 Přírodní a 03 Vanilkový. Musíme také zdůraznit nádhernou jemnou parfemaci korektoru.

 

Jednou větou shrnuto: "Tento korektor musíte mít!"