DermoFuture přináší zázračné sérum na pigmentové skvrny

DermoFuture Regenerační ošetření pleti s vitamínem C. Způsob, jak dodat pleti zdravý vzhled a zpomalit stárnutí.

Každý z nás sní o dokonalé pleti, zdravé a mladé, s krásnou zdravou barvou, zářivým vzhledem a pokud možno ještě navíc bez pigmentových skvrn. A proto používáme různá séra a pleťové krémy, nanášíme pleťové masky, podstupujeme ošetření v salónech krásy a neustále se snažíme objevovat produkty, které nám napomohou v péči o pleť. Výrobci kosmetiky neustále posouvají laťku výš a výš a přicházejí s inovativním řešením, s novými ingrediencemi, které činní naši pleť krásnější a krásnější. Dobře však víme, že se často stává, že sliby výrobců se míjí účinkem a naše radost pak klesá. Naše Petra otestovala produkt od Dermofuture Rozjasňující a regenerační sérum s vitamínem C a je spokojená na 100%. A proč, přečtěte si více.
blog-vitamín-C-DermoFuture

Co uvádí výrobce: Intenzivně regenerační ošetření vitaminem C s nejvyšší, až 30% koncentrace. Kromě toho obsahuje arbutin, kyselinu hyaluronovou, hořký pomerančový extrakt a glycerin. Vysoce vybrané a správně kombinované přísady zaručují: rozjasnění, regeneraci poškozené kůže, snížení sklonu k vyblednutí pleti a tvořením nových pih, zvýšení pružnosti, ochranu před volnými radikály, zpomalení procesů stárnutí, zmírnění viditelných žilek v obličeji.
blog-vitamín-C-DermoFuture-2

Vitamin C vykazuje antioxidační aktivitu, bojuje s volnými radikály, podporuje ochranu před UV zářením, stimuluje syntézu kolagenu, rozjasňuje, zlepšuje stav akné, posiluje krevní cévy, zlepšuje hydrataci pokožky. Glycerin přirozeně pokrývá pokožku a proniká do mezibuněčných prostorů, kde váže množství vody potřebné k udržení správné hydratace pokožky. Má vynikající uklidňující vlastnosti, účinně zvlhčuje suchou pokožku náchylnou k tvorbě kolapsu. Vyhlazuje, zlepšuje pružnost, reguluje procesy správné obnovy pokožky. Působení glycerinu je dlouhodobé. Proniká hlubšími částmi a zůstává tam a reguluje vlhkost asi jeden den. Proteinový komplex působí proti otokům, bojuje proti volným radikálům, zatímco hořký pomerančový extrakt má antioxidační vlastnosti, aktivuje regeneraci a obnovu pleti, hydratuje, zvyšuje pružnost a pevnost pokožky, jemně stahuje a zmenšuje póry, rozjasňuje tón pleti, vyživuje a revitalizuje unavenou pleť , Arbutin má depigmentační účinek spočívající v regulaci produkce kožního pigmentu - melaninu a jeho rovnoměrném rozložení v epidermis. To již odstraňuje sluneční zabarvení, stařecké skvrny a akné. Kyselina hyaluronová má pozitivní vliv na stupeň hydratace, zlepšuje stav suché pokožky. Lze použít jako zvlhčovač. Vazbou vody v epidermis ji vyhlazuje a chrání také před vysycháním, díky čemuž se snižuje možnost alergií a podráždění.

blog-vitamín-C-DermoFuture-3

Ingredients: Aqua, Ascrobic Acid, Glycerin, Aqua (and) Butylene Glycol (and) Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract (and) Silybum marianum (Lady’s Thistle) Extract (and) Camellia sinensis Extract (and) Hydrolyzed Wheat Protein, Citrus Aurantium Extract, Arbutin, Sodium Hyaluronate, Carboxymethylcellulose, DMDM Hydantion, Methylchloroisothiazolinone (and) Methyllisothiazolinone

blog-vitamín-C-DermoFuture-4

Sérum je v praktické skleněné lahvičce. Pleťové sérum je vybaveno dobře fungující pipetou, která usnadňuje ideálního nanášení množství séra. Obal je vyroben z tmavého skla, které navíc chrání obsah před nepříznivými účinky vnějších faktorů, jako je záření. Podle mého názoru je vůně charakteristická pro výrobky s vitamínem C, trochu kyselá (vzhledem k obsahu kyseliny askorbové). Konzistence je zcela tekutá, díky čemuž se sérem velmi dobře pracuje a rychle se vstřebává. Nezanechává na kůži žádné lepivé nebo lesklé vrstvy. Pokud jde o barvu, je oranžově hnědá, ale po absorpci zcela zmizí a nezanechává skvrny na obličeji. K pokrytí celé tváře a krku potřebuji asi 4-5 kapek, takže i přes malý obsah 20 ml je toto ošetření dostačující na velmi dlouhou dobu.

blog-vitamín-C-DermoFuture-5

Účinek: Sérum jsem používala několik měsíců. Takže jeho účinky mohu krásně zhodnotit. Již po první aplikaci oceňuji jeho rychlou absorpci a také to, že sérum nezanechává na obličeji žádnou vrstvu. Večer sérum nanesu na tvář a ráno je pleť zářivější a zdravější, vláčná a krásně napnutá. S každou následnou aplikací se tyto účinky staly viditelnějšími a déle trvajícími, a dokonce i po špatném nočním spánku vypadala má tvář jako po 12-ti hodinovém odpočinku. Povzbuzení skvělými výsledky jsem sérum zkusila používat pod oči, kde jsem sérum jemně vklepkala bříšky prstů. Všimla jsem si, že jemná kůžička se krásně začala projasňovat a tmavé kruhy pod očima byly méně viditelné. Pokud jde o odstranění zbarvení, potvrzuji to na 100%. Překvapilo mě, jak rychle a efektivně se tento produkt dokáže vyrovnat s vadami pleti. Pokud vás tedy trápí pigmentové skvrny různých původů a hledáte něco, co je pomůže snížit nebo potřebujete produkt, který rozzáří vaši pleť, vřele doporučuji vyzkoušet pleťové sérum od DermoFuture.

Vaše Petra z EVELIO