Zpevňující diamantová výživa na nehty Eveline cosmetics Diamond

Posilující kondicionér s diamanty, Nail Therapy Professional - Eveline Cosmetics

 

Musíme vás informovat o novém složení této výživy na nehty Diamant. Minulé složení obsahovalo malé množství ( 2% ) formaldehydu, což není pro naše tělo vhodné ze zdravotního hlediska. Výrobce Eveline cosmetics přináší tento oblíbený zpevňující lak na nehty bez formaldehydu, což je parádní informace.

Obsah: 12 ml

Cena: 78 Kč

Lámání a slabé nehty trápí skoro každou ženu. Eveline cosmetics patří mezi hlavní favority, které ženy kupují. To není žádná novinka, ale když nám konečně výrobce dodal zpevňující lak na nehty bez formaldehydu, hned jsme museli vyzkoušet ... po 2 týdnech každodenního používání - nelituji! Říká Maruška ze skladu EVELIO.cz. 

nehty1

(fotografie pořízená po 2 týdnech používání, 2 vrstvy laku) 

Na začátku:

  1. den nanesení laku - nehty byly jen lesklé
  2. den kondicionér začíná dodávat mírně mléčnou barvu, nehty jsou trochu tvrdší
  3. den - byla jsem šokována! Po více než 2 dnech jsem si všiml jasného zlepšení tvrdosti nehtů

 

Po třídenní sérii musíte znovu odlakovat všechny vrstvy a poté opět nanovo nalakovat. Není to otravné jelikož lak velmi rychle zasychá. Po týdnu, kdy jsem kondicionér používala, už jsem měla nehty natolik silné, že jsem je nemohla ohnout, což mi normálně šlo - tak mám bohužel moje nehty velmi křehké. Po 2 týdnech mám pevné a zdravě vypadající nehty, které se přestaly lámat. Po této době jsem jim dala trochu pauzu od kondicionéru, ale stále si nehty udržovaly svou tvrdost :) Podotýkám ještě, že žádná alergická reakce se nedostavila. 

Samozřejmě jsem po pár dnech opět kondicionér nalakovala a určitě tento produkt doporučuji, protože za cenu 78 Kč je to nejlepší přípravek na trhu jaký jsem kdy měla. Doporučuji však, abyste nehtový kondicionér nepoužívali stále - je velmi silný. Používejte tak 2-3 týdny a poté na chvilku vynechte. Ale diky již novému šetrnému složení se vedlejších reakcí nemusíte už obávat. :)