Pigmentové skvrny, jak je odstranit nebo alespoň zmírnit?

Pigmentové skvrny

Problémy s pigmentovými skvrnami trápí stále větší počet žen. Mnohdy je velmi obtížné zjistit příčinu jejich vzniku. V dnešní době ale existuje již řada přípravků, krémů na pigmentové skvrny. Pojďme se společně projít výrobky, které zaručeně pomohly zákaznicím již před vámi.

pigmentové-skvrny-BLOG

Eveline cosmetics EXPERT C Vitamínové sérumEXPERT-C

  • Oblíbené sérum v kapátku s VITAMÍNEM C okamžitě rozjasní pleť, odstraní únavu a napomáhá zesvětlit pigmentové skvrny. Vysoký obsah vitaminu C (12%) dokáže díky své struktuře účinně zpomalit tvorbu hnědého kožního barviva melaninu a nastartovat tak bělení pigmentových i stařeckých skvrn na kůži. Díky pravidelnému používání séra s obsahem vitamínu C (kyseliny askorbové) docílíte viditelného zesvětlení tmavých skvrn.

TLAČÍTKO1

  

 

Eveline cosmetics Platinum&Collagen Omalzující sérum na vráskyplatinum

  • Pleťové sérum působí velmi pozitivně nejen na vyplnění vrásek, ale také díky složce Niacinamid, což je bílý prášek ze skupiny vitaminu B dochází k vybělení pigmentových skvrn. Tato složka je velmi účinná a zároveň i dobře snášena všemi typy pleti. Sérum nanášíte pohodlně pomocí kapátka na tvář, krk i dekolt a vklepkáním bříšky prstů zapracujete do pokožky.

TLAČÍTKO1

  

Ryor Depigmentační krém na obličej

  • Krém obsahuje aktivní komplex tlumící aktivitu enzymu, který zajišťuje tvorbu kožního barviva. Při pravidelné aplikaci je výsledkem snížení obsahu nadměrného pigmentu v pokožce. Navíc je RYOR-krémdíky obsahu panthenolu, vitaminu E, jojobového a avokádového oleje při pravidelném používání viditelné projasnění pokožky a celkové sjednocení tónu pleti. Přípravek je určen k lokální aplikaci na postižená místa 2x denně. Viditelný efekt je tak patrný po prvním měsíci pravidelné aplikace.

 

TLAČÍTKO1 

 

Renovality Moringový olej

renovality-moringový-olej

  • Pokud jste zastánci přírodní cesty, pak vás jistě zaujme rostlinný olej lisovaný za studena je považován za „elixír života". Tento olej je osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí, ale také se používá při léčení akné a různých pigmentací na tváři. Do dlaní si nanesete potřebné množství oleje a rozetřete v oblasti, kde je poškozené místo. Tento produkt jistě ještě upotřebí v letních dnech na ochranu zdraví a síly vlasů a vlasové pokožky.

TLAČÍTKO1

 

 

A teď už si stačí si jen vybrat produkt, který bude vyhovovat vám a pustit se do toho!