Péče o ruce v zimě

Zima je krásné roční období. Je to čas, kdy si dáme s přáteli teplý punč nebo svařené víno a zabalíme naše těla do pleteného svetru. Toto roční období, má ale také svá úzkalí. My jsme se zaměřili na péči o ruce.

Ruce jsou první místo na těle, kde pocítíme chlad a zimu a to obzvláště proto, že pokožka našich rukou je velmi tenká a proto se může stát že naše ruce budou mít problémy: suché ruce, podrážděná pokožka rukou, praskání rukou, záděry kolem nehtů. Abychom těmto problémům předešli, není zapotřebí nic zvláštního, máme pro vás TIP od Eveline cosmetics, jak mít i v zimě ruce jako v bavlnce za 150 Kč.

  1. Všichni víme, že mytí rukou je důležité, ale voda nám smývá z pokožky přirozený kožní maz a proto se ruce mnohem rychleji vysušují. Výborný krém na ruce Extra soft s arganovým olejem (48 Kč) se postará o vše. Stačí si po umytí rukou nanést velmi malé množství krému do dlaní a jemně rozetřít. Krém se okamžitě vstřebává a hlavně díky obsahu vitamínů (pokožka je hebká a vláčná), extraktu z lékořice (dokonale vyživuje ruce) a arganového oleje (hluboce hydratuje) se krém perfektně postará o vaše ruce. 
  2. Jako doplněk na poličce v koupelně se vám bude také hodit Multivýživný olej z avokáda (78 Kč), který si 2 x týdně večer při odpočinku naneste na nehtové lužka a vmasírujte olej do úplného vstřebání. Bude to trvat opravdu chviličku a výsledek bude okamžitě znatelný. Nehtová kůžička bude krásně vláčná, sám nehet bude zdravější a silnější a záděrům bude konec!
  3. Poslední pomocník je Parafínová maska na ruce (24 Kč). Tuto masku stačí použít skutečně je 1 x týdně. Parafínová maska obsahuje včelí vosk, bambucké máslo, výtažek z aloe a měsíčku lékařského. Tyto složky se postarají o dokonalou výživu, regeneraci, vyhlazení a hydrataci. Přidaný parafín ruce krásně prohřeje.


3 pomocníci se postarají o vaše ruce na 100 % po celé zimní období.