Hlemýždí sliz v pleťové kosmetice Royal snail Eveline cosmetics

Věřili by jste, že díky šnekům můžeme zvrátit běh času? Ano, čtete správně. Kosmetické produkty ROYAL snail obsahují hlemýždí sliz a momentálně jsou velmi žádané. Pojďme se blíže podívat proč hlemýždí filtrát má pro naši pleť blahodárné účinky.

eveline-cosmeticsroyal-snail

Exkluzivní série Eveline cosmetics ROYAL Snail kombinuje pozoruhodný regenerační potenciál filtrovaného hlemýždího slizu a heptapeptid PEP-7REPAIR ™, který díky podobnosti s přírodními růstovými faktory vykazuje velmi silnou aktivitu a poskytuje nádherné výsledky zlepšení stavu pokožky během 7 dnů.

Netradiční složka hlemýždí sliz obsahuje účinné látky, které mají dokonalou schopnost a to je "sebe-hojit". Látky tak povzbuzují regeneraci pleti a předcházejí vzniku vrásek a linek v obličeji. Pravidelným používáním je pleť prokazatelně napnutá, zpevněná a působí zdravým dojmem.

Výrobky ROYAL snail mají příjemnou konzistenci, snadno se aplikují, dobře se vstřebávají a nezatěžují pleť. Díky šetrnému složení jsou vhodné i pro velmi citlivou pleť. Pleťové krémy pro vyšší věk si snadno poradí i s hlubšími vráskami. Komplexní péče s viditelnými výsledky vás bude bavit a nabídne vám prvotřídní kvalitu za skvělou cenu. Celou nabídku pěstících krémů najdete zde: Eveline cosmetics ROYAL snail.