Zesíťovaná hyaluronová kyselina v pleťové řadě Hyaluron Clinic

Kosmetika Eveline cosmetics představuje NOVINKU. Hydratační krémy jsou nutnou součástí důkladné péče o pleť. Hledáte-li takový, který vaší pleti dokonale sedne a zároveň maximálně splní všechna vaše očekávání, prohlédněte si novou řadu Hyaluron Clinic.

Řada HYALURON CLINIC inspirovaná léčbou estetické medicíny, využívá synergický účinek přípravku PROVITAMINE B5 a pěti forem kyseliny hyaluronové. Pleťové krémy určené ženám od veku 30+ až 70+ jak pro denní, tak i pro noční použití. V pleťové řadě najdete i noční pleťový krém, který vám zajistí během spánku regeneraci a detoxikaci pleti. K pleťovému krému si můžete dokoupit oční krém a hydratační esenci ze stejné řady. Možná jste se teď zarazila u hydratační esence. Výrobek je výborný jako podklad pod make-up (make-up déle vydrží), ale také i během dne jako osvěžení pleti (make-up nenaruší). Tato pleťová esence je velice příjemná na pleť, má gelovou konzistenci, která se ihned po nanesení krásně vstřebá a vy máte v okamžiku pleť krásně odpočatou a svěží. Produkt je vhodný pro všechny typy pletí a všech věkových skupin.

Krémy intenzivně hydratují pokožku, redukují hluboké vrásky a vytváří efekt liftingu. Kyselina hyaluronová hloubkově hydratuje, stimuluje regeneraci buněk a vyživuje pokožku. Pravidelným používáním je vaše pleť krásně svěží a navrací se opět mladistvé tvar.