Pravé parfémy pro muže WHISKY od EVAFLOR Paris

Toaletní vody WHISKY jsou úspěšné pánské vůně od Evaflor Paris. Francie je ve výrobě parfémů mezi světovými lídry a proto se není čemu divit, že WHISKY se řadí k nejkvalitnějším toaletním vodám pro muže. Vůně přitahuje skutečné muže. Pánská vůně, která se stává součástí životního stylu. Stačí si jen vybrat!

Double Whisky - Mužná, elegantní vůně

Vyjádří výjimečné kouzlo galantního muže. Double Whisky je vyhledávaná toaletka pro svou mužnou a jedinečnou vůni. Objevte směs esencí elegance, díky kterým budete středem pozornosti. Dlouhotrvající vůně je vhodná na každodenní nošení i pro výjimečné příležitosti.

whisky-double3

Whisky Since 1970 - Elegantní, nadčasová vůně

Nadčasová, moderní pánská toaletní voda Whisky Since dodá každému muži tu správnou jiskru. Toaletní voda dokonale vystihuje mužnost. Pánská vůně je určená sofistikovaným mužům, kteří kolem sebe rádi šíří svůj půvab a šarm.

whisky-since-4

Vintage - neodolatelně svěží vůně

Toaletní voda Whisky Vintage patří k požitkářským vůním. Máme-li vyjádřit několika slovy tuto vůni tak je to jednoznačně: lehkost, svěžest a pocit úplného klidu. Exkluzivní toaletní voda Vintage vás bude doprovázet na každém kroku.

whisky-vintage-4

Whisky Sport

Svěží, místy citrusová vůně je pro muže sportovního a energického. Toaletní voda Whisky Sport dokonale propojí nezávislost s elegancí. Vůně je oživena jiskřivým mořský vánkem a svěžím tónem mandarinky. Podtrhněte vaši sportovní image sportovní toaletní vodou Whisky Sport.

whisky-sport-4

Whisky Origin = příroda

Autentická, silná vůně Whisky Origin propojuje život ve městě s přírodou. Toaletní voda je harmonická a klidná, ale zároveň nespoutaná a divoká.

whisky-origin-4

Whisky Red - dynamická vůně

Pánská toaletní voda Whisky Red od značky EVAFLOR Paris se řadí mezi dynamické vůně. Zdolejte všechny překážky, která vám život vloží do cesty. S Whisky Red probudíte v sobě své skutečné já a zažijete ten pocit, kdy jste to právě vy, komu se říká PANE.

whisky-red-4

Whisky Black - nebezpečně neodolatelný

Toaletní voda Whisky Black v sobě ukrývá jedinečnost. Po této vůni jistě sáhnou muži, kteří rádi sledují módní trendy, mají horu svalů a uvnitř skrývají něžnou duši. Smyslná pánská vůně, která je stvořená pro mužného, energického, moderního a něžného muže.

whisky-black-4

Whisky Silver

Pánská toaletní voda Whisky Silver vás zaujme nejprve svou svěžestí mandarinky posypanou verbenem a timiánem. Jemné srdeční tóny květů fialek, hyacintu a růží působí jako balada. Vše je zakončeno jemnými mořskými tóny. Whisky Silver je určena silnému muži, který rád vyhrává a umocňuje svou mužnost a energii.

whisky-silver-4