Nejlepší letní vůně

Zářivé letní parfémy, které musíte mít

Letní počasí si žádá lehčí a svěží vůni. Svěží, květinové, ale hlavně ovocné parfémy. To jsou vůně, které teď vládnou. Před námi je 5 našich oblíbených nových vůní, které budou skvělé pro léto 2019.

Radostný parfém La Via Bella

obrázek-1

Jistě znáte od Lancôme La Vie Est Belle? Tak přesně tato vůně je dvojnicí tohoto vyloženě letního parfému, který připomíná štěstí a radost. Hlavní složkou je pivoňka a růže a to je znamení, že tento parfém si jistě zamilují milovnice květinové vůně.

 

TLAČÍTKO-ZOBRAZIT

 

Letní vánek zvaný Idylla

idylla

Už se nemůžete dočkat až spatříte nekonečný a uklidňující pohled na moře. Dovolená u moře si žádá zabalit i ten správný parfém plný citrusů, jablek a správné letní energie. Dámský parfém Luxure parfumes Idylla inspirovaný Dolce & Gabbana, Light Blue SUN vám tak ještě bude i v zimě připomínat letní čas strávený u moře.

 

TLAČÍTKO-ZOBRAZIT

 

Vůně pro teplé telní večery Opiium noir

opiium

Vhodný parfém pro dlouhé letní večery, párty nebo romantickou večeři. Orientální vůně Opiium Noir patří mezi originální vůni s jasmínem, kávou a pomerančovým květem. Tato vůně byla isnpirovaná Yves Saint Laurent, Black Opium o proto si můžete být jistá, že vás tato vůně bude provázet celý večer.

 

TLAČÍTKO-ZOBRAZIT

 

Letní rande s Yes i want you

yes-i-want-you

Ovocná dámská vůně Luxure parfumes Yes I want you inspirovaná vůní In Love With You tvoří je stvořené pro první rande. Zkuste najít svůj ideální protějšek a okouzlit ho vzrušujícími esencemi malin, ostružin a švestek, které doplňuje květinový základ složený z růže, frézie, exotického pačuli a krémové vanilky./span>

 

TLAČÍTKO-ZOBRAZIT

 

Královna mezi vůněmi Elite

elite

Vůně, která vítězí mezi elegantními parfémy Luxure parfumes Elite. Silně aromatická vůně bílých květů patří mezi nejoblíbenější vůně, kterými se ženy voní. Parfém inspirovaný známým Chloé Chloé je diskrétní jemná vůně pro každý krásný letní den.

 

TLAČÍTKO-ZOBRAZIT