Jak získat krásné zdravé vlasy

Jak získat krásné zdravé vlasy? Možná nebudete věřit, ale skutečně postačí pár správných návyků a vaše přírodní vlásky budou zářit zdravím!

Máme pro vás dobrou zprávou. Existuje několik klíčových návyků, které budete mít během pár dnů v malíčku a vaše vlasy se skutečně promění v krásné zdravé vlasy.

1. Návštěva kadeřnictví

Často slýcháme, že návštěva kadeřníka by se neměla zanedbávat a měli bychom vždy přijít za 6-8 týdnů, aby se vlasy vždy pouze doupravily, tím pádem krásně rostly a tak dále a tak dále. Ve skutečnosti stačí návštěva kadeřnictví jednou za 3 měsíce. Dejte si ale pozor na to, aby vaše kadeřnice či kadeřník věnovali pozornost pouze vašim vlasům. Mnohdy se stane, že je kadeřník ve stresu a vy pak odcházíte s účesem, který se vám vůbec, ale vůbec nelíbí. Proto po celou dobu komunikujte, upozorňujte a říkejte co se vám líbí a co ne. Kadeřník za to bude velmi rád, jelikož jen bude účes přesně podle vašich představ.

krásné-vlasy-22. Stylingové přípravky

Někdy méně znamená více a u vlasových přípravků toto heslo platí dvojnásob! Spousta z nás má tendenci nanést si plnou dlaň tužidla, ale opravdu menší množství vašim vlasům postačí. To sjtené platí pro lak na vlasy, gel na vlasy či gumu na vlasy. Nanášíme příliš mnoho těchto geniálních věciček na naše vlasy a tím je příliš moc zatěžujeme. Udělejte přesný opak, naneste pouze tam, kde skutečně potřebujete a jinak nechte vlasy dýchat.

Dejte svým vlasům přestávku! Skvělý nápad je například dva dny v týdnu bez jakéhokoliv stylingového přípravku! Vaše vlasy si krásně odpočinou a vy to hned na nich poznáte.

krásné-vlasy-3

3. Teplota vody

Horká sprcha je pro mnoho z nás příjemná, ale pro naše vlasy ne. Příliš teplá voda vlasy vysušuje. Taktéž horká voda se nedoporučuje už vůbec ne při mytí barvených vlasů! Barva z vlasů se vymívá rychleji a bledne. Takže od teď už jen vlažná voda!!!

krásné-vlasy-4

4. Vlasová maska

Doporučujeme jednou týdně používat vlasovou masku - vlasy se posílí, regenerují a hydratují. Výrobci často uvádějí použití vlasové masky co 14 dnů, ale dejte na naši radu. Nejen že budou vlasy pružné, ale hlavně budou hluboce vyživené.

5. Šampony a kondicionéry

Zde je otázka! Dejte na svůj pocit a používejte takové vlasové přípravky, které vyhovují vám. Dnes je na trhu spoustu výrobců, kteří nabízejí kvalitní vlasovou péči - Eveline cosmetics, Ziaja, Curapil , Ryor, Sadza Soap ... . Také si nenechejte mluvit do mytí vlasů. Pokud jste zvyklí si vlasy mýt každý den, tak si je myjte. Stačí-li Vám vlasy mýt jednou za 3 dny, nic se neděje. Každý máme individuální strukturu vlasu a proto se zde nemůžeme řídit žádnými pravidly!

6. Vitamíny na vlasy

krásné-vlasy-5

Vlasy mohou nadměrně padat, málo růst nebo mohou být nezdravé i přesto, že používáte kvalitní vlasovou kosmetiku. Důvodem bývají hormony,dědičnost, stres nebo dokonce léky. Častou příčinou je ale nedostatek důležitých živin. Proto i vaše vlasy jistě ocení přísun kvalitních vitamínů a minerálů přímo z přírody. Česká vlasová kosmetika Curapil dodá vlasům vitamíny, které podporující růst vlasů a vitalitu vlasů. Doplněk stavy pro podporu růstu vlasů a nehtů je pouze z přírodních ingrediencí. Viditelné výsledky se dostavují po 14 dnech pravidelného užívání.