Jak se zbavit celulitidy v roce 2022?

Kryolipolýza je jedním z nejoblíbenějších sloganů na Facebooku, Instagramu i TikToku. Co to je a proč se pravděpodobně stala hitem?

Dnes by chtěl každý vypadat dobře. A proč ne, když máme tolik skvělých produktů na trhu! Existují procedury, které vám umožní zbavit se tuku bez námahy. Podle trendů je extrémně populárn kryolipolýza.

Co je kryolipolýza?

Ačkoli název na vás může působit hrozivě a mnoho lidí se domnívá, že jde o komplikovanou operaci, tak kryolipolýza nezahrnuje žádný chirurgický zákrok. Jde o ochlazovací proceduru, která spočívá ve zmrazení tuku – tukové buňky umístěné v podkoží vlivem nízké teploty odumírají. K postupnému zmrazování tuku se na jednotlivé části těla aplikuje speciální přístroj s vakuovým aplikátorem. Buňky odumírají a poté se rozpouštějí a jsou přirozeně vylučovány z těla. Série ošetření je schopna zmenšit objem tukové tkáně až o 30-40% a účinky trvají až šest měsíců.

Kryolipolýza

Jaká je cena takového ošetření? Ceny se liší v závislosti na klinice, ale můžeme si dopřát jedno zmrazení tuku za přibližně 1800 Kč. Je však třeba pamatovat na to, že to má smysl pouze v případě více návštěv tohoto ošetření, které obvykle trvají 3-4 měsíce.

Přestože popis kryolipolýzy a příslib redukce tělesného tuku zní velmi lákavě, nezapomínejte, že z dlouhodobého hlediska správnou stravu a fyzickou aktivitu nic nenahradí. Estetická medicína je velmi užitečná, ale tyto typy ošetření by měly být považovány spíše za doplněk zdravého životního stylu než za kúru na snížení tělesné hmotnosti.

Pokud vám ještě můžeme poradit, zařaďte do péče také správnou kosmetiku v boji o krásnou postavu. doporučujeme naše osvědčená séra od Eveline cosmetics Slim Extreme proti celulitidě, na hubnutí a na zeštíhlení.