Eveline Glycol Therapy zbraň proti nedokonalostem pleti

Stop akné, pupínkům a našedlé pleti, pigmentovým skvrnám

Tajemství krásné a zdravé pleti spočívá ve vybraných ingrediencích,které jsou přizpůsobené potřebám pleti. Glycol Therapy od Eveline Cosmetics je řada kosmetiky, která je na bázi kyseliny glykolové (posiluje obnovu pokožky) v kombinaci s novými recepturami.

Kosmetika produkty mají prokázanou účinnost, pečlivě vybrané aktivní látky a složení jsou velmi šetrné k pleti. Vysoká koncentrace těch nejúčinnějších složek je zárukou té nejvyšší kvality, kterou lze pleti dopřát.

Komplex kyseliny glykolové v řadě Glycol Therapy urychluje obnovu buněk, působí proti stárnutí, redukuje nedokonalosti a vyhlazuje pleť.

Máme pro vás skvělý rituál pro dokonalé ošetření pleti za pomoci pleťových sér s kyselinou glykolovou.

1. KROKGlycol_Therapy_Peeling_

Exfoliace a čistění pleti, tedy příprava pleti pro příjem aktivních složek z kosmetiky

Olejový enzymatický peeling
Olejový komplex účinně rozpouští zbytky make-upu a nečistoty a zanechává pokožku hydratovanou, hladkou a jemnou. 2% komplex kyselin AHA s kyselinou glykolovou jemně odlupuje odumřelé kožní buňky, snižuje drsnost a zabraňuje opakujícím se nedokonalostem.

 

2. KROK

Obnovení rovnováhy pleti , minimalizace viditelnosti pórů

Glycol_Therapy_Tonikum4Tonikum proti nedokonalostem pleti
5% AHA kyseliny (glykolová a mléčná) účinně regulují obnovu epidermis odstraněním zrohovatělých buněk, čímž snižují drsnost a pomáhají účinně čistit póry. Rýžová voda dokonale hydratuje, osvěžuje a vyhlazuje, má antioxidační vlastnosti. Panthenol účinně zklidňuje příznaky podráždění, zabraňuje vysoušení a obnovuje měkkost pokožky.

3. KROK

VYSOCE KONCENTROVANÉ PLEŤOVÉ SÉRA

Pleťová řada GLYCOL THERAPY nabízí séra, která jsou dle typu pleti s 10% kyselina glykolová, 30% AHA komplex, 2% roztok BHA a s obsahem kyseliny salicylové.
Používáním pleťových sér je pleť precizně vyhlazená, obnovená a svěží. Znovu získává svůj přirozený lesk a pružnost. Viditelnost pigmentových skvrn a akné je snížena.

  • Vitamínové sérum s 30% Vitamin C + 2% komplex kyseliny glykolové
    Po použití je pleť zářivá a plná mladistvého lesku, hedvábně hladká a hluboce hydratovaná. Viditelnost vrásek, známky únavy a stresu jsou minimalizovány.
  • Multi-peptidové ošetření s obsahem 3% kyselina glykolová + 25% PeptiTech
    Pokožka se stává pevnější a viditelně hladší. Vrásky jsou redukovány, pleť je jemná a plná mladistvého lesku.
  • Peelingová  kůra s kyselinou salicilovou a kyselinovým komplexem
    Pleť znovu získá hladkost, pohodlí a jednotnou barvu, nedokonalosti jsou redukovány a zarudnutí je eliminováno. Pokožka zůstává zvlhčená a pružná.

Ještě bychom vás rádi i varovali! Exfoliace nebo-li odstraňování odumřelých buněk nebo také jinak řečeno peeling pleti pomocí kyseliny glykolové činní pokožku citlivější na sluneční paprsky. Proto se během ošetření těchto přípravků z řady Glycol Therapy nedoporučuje být na přímém slunečním záření a chodit do solárií.