Eveline cosmetics C Senstion , kosmetika s viamínem C

Pokud máte pocit, že je v zimě vaše pleť zašedlá, bez energie a jasu, je to naprosto přirozené. Chybí nám vitamin C. A proto sáhnětesensation-c po kosmetice, která právě tuto ingredienci obsahuje. Uvidíte okamžitý výsledek.

Objevte pleťovou řadu s vitamínem C. Společné mají nejen krásný design obalu a intenzivní, jemnou, citrusovou vůni, ale také perfektní rozjasňující účinek. Takže pokud vás trápí zašedlá pleť, doporučujeme pleťovou řadu od Eveline cosmetics C Sensation.

Sérum Eveline cosmetics C Perfection má jemnou, tekutou, lehce mastnou konzistenci, která se velmi dobře vstřebává. Může zanechat lehce lepkavý povlak, ale to způsobuje právě jeho složení. Sérum má žlutý nádech. Ihned po nanesení na pleť pleťové sérum působí. Obsahuje 20% vitamínu C a dále také kyselinu ferulovou, hyaluronovou, neroli hydrolát a Tri-kolagen.
Pleťové sérum je v lahvičce o objemu 18 ml. Dávkuje se pohodlnou skleněnou pipetou. Stačí jedna pipeta nanést na pokožku obličeje, krku a dekoltu.

Druhým produktem, který jistě vaše pleť ocení je pleťová čistící pěna, která je jemná a lehká jako obláček. Díky tomu se snadno roztírá po pokožce a mytí obličeje je tak velmi snadné! Umocňuje ji i jemná, citrusová vůně kosmetiky. Čistící pěna je skvělá jak při použití s čistícím sonickým kartáčkem, tak i rukama.

Micelární voda má nádhernou, příjemnou, citrusovou vůní. To je však jen začátek výhod této odličovací vody. Nevysušuje a nedráždí pokožku ani neštípe v očích! To poslední je pro mnohé zákaznice velmi důležité, protože mají velmi citlivé oči a mnoho odličovacích vod je štípe v očích. V případě micelární vody Eveline Sensation C tento problém není.

Pleťové krémy mají věkové rozmezí 40 - 60 + let. Pleťový krém Eveline C Sensation má opět velmi příjemnou konzistencí. Je lehký, ale velmi bohatý a neuvěřitelně sametový. Velmi dobře se vstřebává a nezanechává žádnou mastnou ani lepkavou vrstvu. Má lehký oranžový nádech. Krém poskytuje pleti velkou dávku hydratace a regenerace a zároveň sjednocuje její barvu a zpevňuje ji. Po každém použití je krásně vyhlazená, elastická a na dotek příjemně sametová a hebká.