Tip Efekt lupa
  • 1 z 3
 

KVASAN s CHILLI kvašená zelenina 490 g

 
  • zeleninový mix fermentované zeleniny s chilli
  • jedinečná kombinace červené řepy, zelí, mrkve, petržele, celeru, cibule, kopru a chilli
  • obsah probiotických látek
  • bez lepku, veganské
  • ŽÁDNÁ umělá barviva, příchutě nebo konzervační látky
  • produkt vhodný pro vegany, vegetariány
  • ručně vyráběno na Slovensku
Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do
26.11.2020
129 Kč
   
Kód produktu 1041
Značka KVASAN
Kategorie Zdraví
 

KVASAN - Kvašená zelenina s chilli


KVASAN chilli je pro milovníky ostřejší chuti! Fermentovaná zelenina obsahuje 10 až 20krát více probiotik na porci než průměrný doplněk stravy. Zkuste si dát KVASAN chilli kvašenou zeleninu na svůj hamburger nebo přidat pár lžic do těstovin, či polévky a pokud by jste chtěli být kreativní vyzkoušejte čajovou lžičku šťávy z KVASANU přidat do oblíbeného smoothie, které se rázem změní v probiotickou bombu! Suroviny pochází od regionálních zemědělců na Slovensku a proto si můžete být jistí jejich kvalitou.

Každá várka fermentované zeleniny KVASAN začíná čerstvou červenou řepou, zelím, mrkví, petrželí, celerem, cibulí, koprem. Všechny suroviny jsou jemně nasekané a umístěné do sudu, kde se přidává do vrstev směs koření s roztokem z mořské soli. Poté zelenina prochází fermentací mléčného kvašení. Doba kvašení je závislá na více okolnostech a trvá přibližně tři až čtyři týdny.  Kvalita zeleniny se v průběhu fermentace pečlivě sleduje. Tím je zajištěna bezpečnost a účinnost přírodních probiotik v každé sklenici. Tato probiotická kvašená zelenina KVASAN je skvělá pro každého z vás!

KVASAN CHILLI ve zkratce

  • Hmotnost: 490 g
  • Složení: červená řepa, zelí, mrkev, petržel, celer, cibule, kopr, směr koření, slanný roztok z mořské soli, chilli Carolina reaper
  • Skladování: do 10 °C
  • Země původu: Slovenská republika
  • Baleno: ve skle
  • Bez lepku: Ano
  • DIA: Ano
  • Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 3-4 měsíce
  • Veganské: Ano

Aktivní složky

červená řepa, zelí, mrkev, petržel, celer, cibule, kopr, směr koření, slanný roztok z mořské soli, chilli carolina reaper

 

použití

Pro zdraví - na začátek začněte s menšími dávkami, 1 - 2 polévkové lžíce 2 - 3 krát denně. postupně můžete přidávat 3 - 6 polévkových lžic 2 - 3 krát denně.
KVASAN je vhodný jako náhrada místo přílohy, také je výborný jako náhrada za hamburgerové maso (probiotický burger), určitě si zamilujete kyselou chuť s kombinací s masem. I kvašená šťáva, které je ve sklenici dostatek má své využití (smoothie, zeleninové šťávy).

Upozornění

Skladujte v lednici! Po otevření spotřebujte do 10-ti dnů. V případě, že se po otevření vytvoří ( v čase uvedeném na etiketě ) na povrchu bílý povlak, mechanicky povlak odstraňte. Není to závada, nebo následek špatného stavu výrobku. Je před vámi živý produkt, který neustále pracuje :) !

Obsah

490 g

Zajímavosti kvašené zeleniny

Biologická dostupnost vitaminu C je v kvašené zelenině 20 krát větší jako v sirové. Je to proto, protože v sirovém zelí je vitamin C vázaný na celulózu a náš trávící systém ho nedokáže všechen odštěpit. V kvašeném zelí, ale i v jiné zelenině je vitamin C plně dostupný, zásluhou bakterií, které rozložili celulózu a uvolnili jeho využití. Podobným procesem se uvolňují další vitaminy a minerály. Využitelnost vitaminu C je několikanásobně větší z kvašené zeleniny i pro nižší hodnotu pH kvašené zeleniny. Proto se využije pro organismus lepší jako z tabletek, které nízké pH nemají. Vitamin B12 ( Kobalamin ) v rostinné stravě se běžně nevyskytuje. V kvašené zelenině ano, protože ho syntetizují výhradně bakterie při kvašení.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: